Henkilökohtainen audiojärjestelmäSRS-X99

DLNA (Digital Living Network Alliance)

Voit kuunnella DLNA-palvelimelle (PC-tietokone jne.) tallennettua musiikkia käyttämällä kaiutinta.

Yhdistämällä DLNA-yhteensopivat digitaaliset laitteet toisiinsa verkossa voit toistaa DLNA-palvelimelle tallennettua musiikkia käyttämällä DLNA-ohjainta.

PC-tietokoneeseen on tehtävä asetukset, jotta sitä voidaan käyttää DLNA-palvelimena tai -ohjaimena.

Musiikin kuunteleminen DLNA-palvelimelta (PC-tietokone jne.) käyttämällä älypuhelinta/iPhonea

Lataa SongPal älypuhelimeen/iPhoneen.

Tämä sovellus mahdollistaa Wi-Fi-yhteyden kaiuttimen kanssa, ja voit valita ja toistaa musiikkia tietokoneelta.

Katso lisätiedot kohdista ”Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon käyttämällä SongPal-sovellusta (älypuhelin)/(iPhone)”, ”Musiikin kuunteleminen tietokoneelta Wi-Fi-verkon kautta” tai ”Musiikin kuunteleminen PC-tietokoneelta verkon kautta (”Sony | Music Center for PC”, jossa SongPal-toiminto)”.

Musiikin kuunteleminen DLNA-palvelimelta käyttämällä tietokonetta ohjaimena

Voit toistaa DLNA-palvelimelle tallennettua musiikkia käyttämällä tietokonettasi.

Käynnistä Windows Media Player tietokoneellasi ja toista sitten musiikkia [Play To] -toiminnolla (Windows 8) tai [Play To] -toiminnolla (Windows 7). Käytä noudattamalla näytön ohjeita.

PC-tietokoneeseen on tehtävä asetukset, jotta sitä voidaan käyttää DLNA-palvelimena tai -ohjaimena.

Katso lisätiedot kohdista ”PC-tietokoneen asettaminen DLNA-palvelimeksi ja -ohjaimeksi (Windows 8)/(Windows 7)”, ”Musiikin kuunteleminen PC-tietokoneelta verkon kautta (Windows Media Player) (Windows 8)/(Windows 7)” tai ”Musiikin kuunteleminen PC-tietokoneelta verkon kautta (”Sony | Music Center for PC”)”.

Huomautus

  • Kaiutin voi toistaa tiedostomuotoja MP3, lineaarinen PCM, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC ja AIFF (vain AAC-tiedostoja, joiden tunniste on ”.m4a”, ”.mp4” tai ”.3gp”, voidaan toistaa). Vaikka bittinopeutta ja tiedostomuotoa tuetaan, kaikkien tiedostojen toistoa ei voida taata.
  • Kaiuttimella ei voi toistaa DRM (Digital Rights Management) -tekijänoikeuksin suojattuja tiedostoja. Tarkista napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tietokoneella olevaa WMA-tiedostoa, onko se DRM-suojattu. Jos tiedostossa on [License]-välilehti, se on DRM-suojattu.
  • Kun kuuntelet musiikkia kotiverkon kautta, se saattaa kestää jonkin aikaa, sillä jokaisen DLNA-yhteensopivan laitteen on tunnistettava parhaillaan käytettävä laite.
  • Joidenkin DLNA-sertifioitujen tuotteiden sisältöä ei ehkä voi toistaa.