Henkilökohtainen audiojärjestelmäSRS-X99

BLUETOOTH-audion suoratoistolaadun valitseminen (koodekki)

BLUETOOTH-audion suoratoistolaaduksi voidaan valita ”Äänenlaatu etusijalla” ja ”Vakaa yhteys etusijalla”. ”Äänenlaatu etusijalla” mahdollistaa toiston SBC-asetuksen lisäksi myös AAC- ja LDAC-asetuksilla, joten voit kuunnella korkealaatuista ääntä BLUETOOTH-yhteyden kautta. ”Vakaa yhteys etusijalla” tarjoaa vakaamman BLUETOOTH-audion suoratoiston. ”Äänenlaatu etusijalla” on oletusasetus.

Toistolaatu

 • Äänenlaatu etusijalla (oletusasetus): Optimaalinen koodekki valitaan automaattisesti vaihtoehdoista AAC, LDAC ja SBC.
 • Vakaa yhteys etusijalla: SBC on valittuna.
 1. Aseta kaiutin BLUETOOTH/verkon valmiustilaan.

  (virta/valmiustila) -ilmaisin palaa oranssina.

 2. Napauta ja pidä VOL (äänenvoimakkuus) + -painiketta ja (virta/valmiustila) -painiketta painettuina samanaikaisesti, kunnes (BLUETOOTH) -ilmaisin vilkkuu valkoisena.

  Kun asetukseksi vaihtuu ”Äänenlaatu etusijalla”, (BLUETOOTH) -ilmaisin vilkkuu 3 kertaa.

  Kun asetukseksi vaihtuu ”Vakaa yhteys etusijalla”, (BLUETOOTH) -ilmaisin vilkkuu 2 kertaa.

  Toistolaatu vaihtuu ja kaiuttimen virta kytkeytyy päälle.

Vihje

 • Toistolaatua voidaan vaihtaa SongPal-sovelluksella. ”Äänenlaatu etusijalla” ilmaistaan muodossa [Auto] ja ”Vakaa yhteys etusijalla” muodossa [SBC], kun asetus tehdään SongPalilla.

Huomautus

 • Yhteys saattaa muuttua epävakaaksi ”Äänenlaatu etusijalla” -tilassa BLUETOOTH-laitteen asetuksista ja ympäristön olosuhteista riippuen. Palauta tässä tapauksessa kaiutin ”Vakaa yhteys etusijalla” -tilaan suorittamalla edellä olevat vaiheet 1 ja 2.
 • Jos toistolaatua muutetaan Songpal-sovelluksella kaiuttimen virran ollessa kytkettynä, BLUETOOTH-yhteys katkaistaan. Yhdistä tällöin BLUETOOTH-laite manuaalisesti uudelleen. Kun yhteys on muodostetaan uudelleen, toistolaatu vaihdetaan.
 • Voit myös joutua muuttamaan yhdistetyn laitteen asetuksia toistolaatuasetuksen muuttamiseksi, kuten SBC, AAC, LDAC. Lisätietoja on laitteen mukana toimitetuissa käyttöohjeissa.