Smart sportsudstyrSSE-BTR1

Oprette forbindelse til en smartphone via One-touch (NFC)

Din NFC-kompatible smartphone skal blot røre enheden for at tænde automatisk og aktivere Bluetooth-funktionen, udføre parring med din smartphone og oprette forbindelse. Kontroller på forhånd, om din smartphone understøtter NFC.

 1. Aktiver NFC-funktionen på din smartphone.
 2. Placer mærket på din smartphone () på mærket i den højre side () af høretelefonerne ().

  Kontroller på forhånd, at skærmen på din smartphone er låst op. Lad din smartphone være i kontakt med mærket på enheden (), indtil din smartphone reagerer.

 3. Tryk på bekræftelsesskærmen på din smartphone.

  Lad din smartphone være i kontakt med enheden, indtil der er oprettet forbindelse.

  Enheden og din smartphone parres, og der oprettes forbindelse. Når forbindelsen er oprettet, blinker LED'en () i højre side () af høretelefonerne to gange hvert 5. sekund.

Tip!

 • Når der er oprettet One-touch-forbindelse (NFC), åbnes appen "B-Trainer" automatisk. Hvis du ikke har installeret appen "B-Trainer" på din smartphone, vises downloadskærmen for appen "B-Trainer". Følg vejledningen på skærmen for at installere appen "B-Trainer" på din smartphone.
 • Hvis din smartphone sidder i et etui, kan der muligvis ikke oprettes One-touch-forbindelse (NFC). I disse situationer skal du fjerne etuiet.
 • Ovennævnte smartphonehandlinger er eksempler. Du kan finde flere oplysninger i betjeningsvejledningen til din smartphone.