Natisni

Uporaba tega vodnika za pomoč

V tem vodniku za pomoč je razloženo, kako uporabljati ta televizor. Opis postopka za namestitev televizorja najdete v vodniku Priročnik za pripravo, medtem ko Referenčni priročnik vsebuje opise delov in specifikacije tega televizorja.

Želene informacije lahko preberete v navedenem vrstnem redu ali pa jih neposredno poiščete sami. Za iskanje izberite na vrhu zaslona.

Različice vodnika za pomoč

Za vaš televizor sta na voljo dve različici vodnika za pomoč: vodnik za pomoč, ki je nameščen na televizorju, in spletni vodnik za pomoč. Za ogled spletnega vodnika za pomoč mora biti vaš TV povezan z internetom. Za preklapljanje med vgrajenimi in spletnimi različicami uporabite gumb za preklapljanje (A) v zgornjem delu zaslona. Z ogledom naslova v zgornjem delu zaslona lahko preverite, kateri vodnik za pomoč je trenutno prikazan.

  1. Televizor povežite z internetom.
  2. Izberite (A), da preklopite med različicami vodnika za pomoč.

Opomba

  • Za uporabo najnovejših funkcij, opisanih v vodniku za pomoč, boste morda morali posodobiti programsko opremo televizorja. Za podrobnosti o posodobitvah programske opreme glejte stran Posodobitve programske opreme.
  • Slike in diagrami v Vodniku za pomoč se lahko razlikujejo glede na model vašega televizorja.
  • Oblikovanje in specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Nasvet

  • Če želite preveriti, ali je vaš televizor opremljen s funkcijo, opisano v vodniku za pomoč, glejte tiskani priročnik ali katalog z izdelki Sony.
  • Ta vodnik za pomoč je bil sestavljen za vse regije/države. Nekateri opisi v tem vodniku za pomoč za določene regije in države ne veljajo.