Afdrukken

Apps uit de Google Play Store installeren

U kunt apps uit deGoogle Play Store installeren op het tv-toestel, net als bij een smartphone of tablet.

Opmerking

 • U kunt alleen apps installeren die geschikt zijn voor tv-toestellen. Dergelijke apps kunnen anders zijn dan apps voor smartphones/tablets.
 • Een internetverbinding en Google-account zijn noodzakelijk om apps te installeren uit de Google Play Store.

Hint

 • Als u geen Google-account hebt of een gedeelde account wilt aanmaken, maak dan een nieuwe account aan via de website hieronder.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  De website hierboven kan variëren afhankelijk van uw regio/land. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie de startpagina van Google.
 • Wij raden u aan een Google-account te maken op een computer of mobiel apparaat.
 1. Druk op de HOME-knop, selecteer (het pictogram Apps) in het Startmenu en selecteer Google Play Store in de lijst met apps.
  Als de meegeleverde afstandsbediening een APPS-knop heeft, kunt u op de APPS-knop drukken om de lijst met apps weer te geven.
 2. Selecteer een app om te installeren.

Na het downloaden wordt de app automatisch geïnstalleerd en toegevoegd. Het pictogram van de app wordt weergegeven in de lijst met geïnstalleerde apps. Met dit pictogram start u de app.

Betaalde apps

Google Play Store bevat gratis apps en apps waarvoor u moet betalen. Als u een app wilt kopen, hebt u een code van een op voorhand betaalde Google Play-giftcard nodig of moet u uw creditcardgegevens opgeven. Google Play-giftcards kunt u kopen bij diverse winkels.

Een app verwijderen

 1. Druk op de HOME-knop, selecteer (het pictogram Apps) in het Startmenu, selecteer Google Play Store in de lijst met apps en selecteer Mijn apps.
  Als de meegeleverde afstandsbediening een APPS-knop heeft, kunt u op de APPS-knop drukken om de lijst met apps weer te geven.
 2. Selecteer de app die u wilt verwijderen en maak de installatie ongedaan.