Afdrukken

De Helpgids gebruiken

In deze Helpgids wordt uitgelegd hoe u dit tv-toestel gebruikt. U kunt ook de Installatiehandleiding raadplegen voor een beschrijving van de installatie van het tv-toestel en de Referentiegids voor een beschrijving van de onderdelen, de specificaties van het toestel en de bevestiging aan de wand.

Lees de informatie in deze Helpgids in de volgorde waarin de tekst staat of zoek rechtstreeks naar de gewenste informatie. U kunt zoeken door the search icon boven aan het scherm te selecteren.

Versies van de Helpgids

Er zijn twee versies van de Helpgids voor uw tv-toestel: de geïntegreerde Helpgids en de online-Helpgids. Uw tv-toestel moet verbonden zijn met het internet om de online-Helpgids te raadplegen. Gebruik de omschakelknop (A) boven aan het scherm om heen en weer te gaan tussen de geïntegreerde versie en de online-versie. Aan de titel boven aan het scherm kunt u zien welke Helpgids momenteel wordt weergegeven.

Illustration of the location of switch button A
  1. Verbind het tv-toestel met het internet.
  2. Selecteer (A) om de andere versie van de Helpgids weer te geven.

Opmerking

  • Mogelijk moet u de software van het tv-toestel bijwerken voordat u de nieuwste functies kunt gebruiken die in de Helpgids beschreven staan. Zie de pagina Software-updates voor meer informatie over software-updates.
  • De namen van de instellingen in de Helpgids kunnen afwijken van de weergegeven namen op het tv-toestel, afhankelijk van de releasedatum van het tv-toestel of uw model/land/regio.
  • De afbeeldingen en illustraties die gebruikt worden in de Helpgids kunnen verschillen afhankelijk van het model van uw tv-toestel.
  • Wijzigingen aan het ontwerp en de technische gegevens zijn voorbehouden zonder kennisgeving.

Hint

  • Om na te gaan of uw tv-toestel uitgerust is met een van de functies die beschreven staan in de Helpgids, raadpleegt u de papieren handleiding of een productcatalogus van Sony.
  • Deze Helpgids is opgesteld voor alle regio's/landen. Sommige beschrijvingen in deze Helpgids zijn niet van toepassing voor bepaalde regio's of landen.