Tulosta

Television kytkeminen Internetiin/verkkoon Wi-Fi-yhteydellä

Sisäisellä WLAN-laitteella voit muodostaa yhteyden Internetiin ja nauttia verkon tuomista eduista kaapelittomassa ympäristössä.

Illustration of the connection method
 1. Tietokone
 2. Langaton reititin
 3. Modeemi
 4. Internet
 1. Määritä langattoman reitittimen asetukset.
  Lisätietoja saat langattoman reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyden verkon toimittaneeseen henkilöön (verkon ylläpitäjään).
 2. Paina HOME-painiketta ja valitse sitten [Asetukset] — [Verkko ja internet].
 3. Valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden, ja aseta salasana.
  Jos televisio ei saa yhteyttä Internetiin/verkkoon, katso Televisio ei pysty muodostamaan Internet-/verkkoyhteyttä. -sivulta.

Sisäisen WLANin sammuttaminen

 1. Kun haluat poistaa käytöstä [Wi-Fi]-toiminnon, paina HOME-painiketta ja valitse sitten [Asetukset] — [Verkko ja internet] — [Wi-Fi].

Vinkki

 • Videon tasaisen suoratoiston saamiseksi:
  • Vaihda langattoman reitittimen asetukseksi nopea verkkostandardi, kuten 802.11n, jos tämä on mahdollista.
   Lisätietoja asetuksen muuttamisesta saat langattoman reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyden verkon toimittaneeseen henkilöön (verkon ylläpitäjään).
  • Jos edellä oleva menetelmä ei korjaa tilannetta, yritä parantaa videon suoratoiston laatua muuttamalla langattoman reitittimen asetukseksi 5 GHz.
  • 5 GHz:n kaistaa ei ehkä tueta kaikilla alueilla/kaikissa maissa. Jos 5 GHz:n kaistaa ei tueta, televisio voidaan yhdistää ainoastaan 2,4 GHz:n kaistaa käyttävään reitittimeen.

Huomautus

 • Verkkoon liittyvät vaaditut asetukset voivat vaihdella Internet-palveluntarjoajan tai reitittimen mukaan. Lisätietoja on annettu Internet-palveluntarjoajan toimittamassa tai reitittimen mukana toimitetussa käyttöoppaassa. Voit myös ottaa yhteyden verkon toimittaneeseen henkilöön (verkon ylläpitäjään).
 • Jos salasanan syöttönäytössä valitaan [Näytä salasana], muut voivat nähdä paljastuneen salasanan.