Afdrukken

Tv kijken in 3D (alleen 3D-modellen)

3D-modellen hebben [3D-instellingen] in [Instellingen] — [Weergave en geluid].

U kunt van indrukwekkend 3D-entertainment genieten, zoals stereoscopische 3D-videogames en 3D-Blu-ray Discs.

U kunt 3D-beelden bekijken door een apparaat dat ondersteuning biedt voor 3D rechtstreeks op het tv-toestel aan te sluiten met behulp van een goedgekeurde HIGH SPEED HDMI-kabel die voorzien is van het HDMI-logo.

Illustration of a person wearing 3D glasses and watching in 3D
 1. Bereid de 3D Bril voor.
 2. Geef de 3D-inhoud weer op het tv-scherm.
 3. Zet de 3D Bril op.
  Normaal kunt u nu 3D-beelden bekijken. Als u geen 3D-effect ziet, volg dan de onderstaande stappen.
 4. Druk op de ACTION MENU-knop en selecteer vervolgens [3D].
 5. Selecteer de [3D-weergave]-modus die geschikt is voor de weergegeven inhoud. Afhankelijk van het ingevoerde signaal of formaat kan [3D (Naast elkaar)]/[3D (Boven elkaar)] mogelijk niet geselecteerd worden.

Hint

 • Naast de [3D-weergave]-modus kunt u verschillende andere 3D-opties gebruiken bij [3D-instellingen]. Druk op de HOME-knop en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Weergave en geluid] — [3D-instellingen].

Opmerking

 • Het 3D-effect kan minder uitgesproken zijn bij een lage omgevingstemperatuur.
 • Als [Motionflow] bij [Beeld] op iets anders dan [Uit] is ingesteld, dan kan de vloeiende beweging van het beeld verloren gaan door toepassing van het proces voor het minimaliseren van beeldtrilling. Druk in dit geval op de ACTION MENU-knop en selecteer vervolgens [Beeld] — [Geavanceerde instellingen] — [Beweging] — [Motionflow] — [Uit]. (Alleen voor modellen die compatibel zijn met [Motionflow].)
  Modellen die [Motionflow] ondersteunen, hebben [Motionflow] in [Instellingen] — [Weergave en geluid] — [Beeld] — [Geavanceerde instellingen] — [Beweging].