Imprimare

Selectarea surselor de intrare

Pentru a utiliza dispozitivele (cum ar fi un player Blu-ray/DVD sau o memorie USB) conectate la televizor sau pentru a urmări programele televizorului după fiecare utilizare, va trebui să schimbaţi sursa de intrare.

Dacă editaţi elementele şi adăugaţi aplicaţii, veţi putea comuta la aceste aplicaţii pe ecranul de selectare a sursei de intrare.

 1. Apăsaţi în mod repetat pe butonul (Selectare sursă de intrare) pentru a selecta dispozitivul conectat.
  Ca alternativă, apăsaţi butonul (Selectare sursă de intrare), utilizaţi butoanele (Stânga) / (Dreapta) pentru a selecta un dispozitiv conectat, apoi apăsaţi butonul (Introducere).

Notă

 • Dacă nu există dispozitive conectate la o intrare HDMI, este posibil ca intrarea HDMI să nu fie afişată în [Meniul de intrări].

Pentru a edita elementele de intrare

 1. Apăsaţi pe butonul (Selectare sursă de intrare).
 2. Apăsaţi pe butonul (Dreapta) (sau butonul (Stânga), în funcţie de limba de pe afişajul televizorului) şi selectaţi (Editare).
 3. Selectaţi aplicaţia/sursa de intrare/dispozitivul care doriţi să fie afişat(ă) sau ascuns(ă).
 4. Selectaţi [Închidere].

Recomandare

 • Pentru a schimba ordinea sau pentru a ascunde un element afişat, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul (Sus) de pe telecomandă cu elementul respectiv evidenţiat; se va afişa [Mutare] şi [Ascundere]. Dacă selectați [Mutare], utilizați (Stânga) / (Dreapta) de la telecomandă pentru a deplasa elementul în poziția dorită, apoi apăsați pe butonul (Introducere) de la telecomandă.
 • Puteţi comuta pe transmisia TV apăsând pur şi simplu butonul TV de la telecomandă.

Ieşirea din meniul principal

 1. Apăsaţi butonul HOME, apoi selectaţi sursa de intrare din [Intrări].