Imprimare

Utilizarea Meniu TV

Apăsaţi butonul TV în timp ce vizualizaţi o transmisie de televiziune pentru a afişa [Meniu TV]. O listă cu canale este afişată în [Meniu TV] şi puteţi selecta cu uşurinţă programele altor canale în timp ce urmăriţi o transmisie de televiziune.

Puteţi adăuga canalele preferate atunci când utilizaţi receptorul încorporat.

Imagine cu ecranul televizorului

Notă

 • Ecranul şi meniurile afişate pot varia în funcţie de conţinutul vizualizat şi de modelul/ţara/regiunea dumneavoastră.
 1. Apăsaţi butonul TV în timp ce vizualizaţi o transmisie de televiziune.
  Secţiunea Meniu TV este afişată în partea de jos a ecranului.
 2. Deplasaţi aria de focalizare la stânga sau la dreapta şi selectaţi programul pe care doriţi să-l vizualizaţi.
  Dacă deplasaţi aria de focalizare în jos şi selectaţi [Comandă TV] sau [Telecomandă], vor fi afişate opţiunile disponibile în timp ce vizualizaţi conţinutul. De asemenea, puteţi selecta opţiuni precum [Digital] sau [Cablu] pentru a modifica lista de canale afişată. (Opţiunile afişate variază în funcţie de conţinutul vizualizat.)

Recomandare

 • Dacă selectaţi [Adaugă la favorite] din secţiunea [Comandă TV], puteţi adăuga canalul pe care îl urmăriţi în rubrica [Canale favorite].
 • Dacă este instalată aplicaţia YouView, puteţi apăsa butonul TV de pe telecomandă pentru a lansa YouView. (Numai modelele pentru Regatul Unit)
 • De asemenea, puteţi utiliza butonul TV de pe telecomandă pentru a afişa lista de canale de pe receptorul de cablu/satelit urmând procedura de mai jos.

  Apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Vizualizarea programelor TV] — [Comandă rapidă pentru butonul TV].

  Apoi, selectaţi intrarea conectată la receptorul de cablu/satelit.

 • Dacă aţi configurat un receptor de cablu/satelit la configurarea iniţială, puteţi apăsa butonul TV pentru a afişa lista de canale de pe receptorul de cablu/satelit.

  De asemenea, puteţi utiliza receptorul de cablu/satelit de la panoul de comandă afişat când selectaţi [Telecomandă].

  Modelele compatibile pentru comandă prin receptorul de cablu/satelit prezintă opţiunea [Configurare receptor de cablu/satelit] în [Setări] — [Vizualizarea programelor TV] — [Intrări externe].