Imprimare

Utilizarea Ghidului de asistenţă

În acest Ghid de asistenţă este explicată modalitatea de utilizare a acestui televizor. În plus, puteţi consulta şi Ghid de configurare pentru descrieri privind instalarea televizorului, precum şi Ghid de referinţă pentru descrierile pieselor, specificaţiile şi informaţiile referitoare la montarea pe perete a acestui televizor.

Versiuni ale Ghidului de asistenţă

Există două versiuni ale Ghidului de asistenţă: versiunea încorporată şi versiunea online. Ghidul de asistenţă online include ultimele informaţii.
Ghidul de asistenţă online este afişat automat atunci când televizorul este conectat la internet; în caz contrar, este afişat Ghidul de asistenţă încorporat.

Notă

  • Pentru a utiliza cele mai noi caracteristici descrise în Ghidul de asistenţă, este posibil să fie necesară actualizarea software-ului televizorului. Pentru detalii privind actualizările software-ului, consultaţi pagina Actualizări software.
  • Denumirile setărilor din Ghidul de asistenţă pot diferi de cele afişate pe televizor, în funcţie de data de lansare a televizorului sau de model/ţară/regiune.
  • Este posibil ca imaginile şi ilustraţiile utilizate în Ghidul de asistenţă să difere în funcţie de modelul dvs. de televizor.
  • Designul şi specificaţiile sunt supuse modificărilor fără notificare.
  • Ghidul de asistenţă conţine descrieri comune pentru toate modelele/regiunile/ţările. Anumite descrieri ale caracteristicilor nu se aplică, în funcţie de modelul/regiunea/ţara dumneavoastră.

Recomandare

  • Pentru a vedea dacă televizorul dumneavoastră este echipat cu una dintre funcţiile descrise în Ghidul de asistenţă, consultaţi Ghid de referinţă sau site-ul web Sony.
  • Ghidul de asistenţă este scris pentru toate regiunile/ţările. Unele descrieri incluse în acest Ghid de asistenţă nu se aplică în anumite regiuni şi ţări.