Imprimare

Informaţii privind ghidul de asistenţă

În acest Ghid de asistenţă este explicată modalitatea de utilizare a acestui televizor. În plus, puteţi consulta şi Ghid de configurare pentru descrieri privind instalarea televizorului, precum şi Ghid de referinţă pentru informaţii precum specificaţii şi modul de montare pe perete a acestui televizor.

Versiuni ale Ghidului de asistenţă

Există două versiuni ale Ghidului de asistenţă: versiunea încorporată şi versiunea online. Ghidul de asistenţă online include ultimele informaţii.
Ghidul de asistenţă online este afişat automat atunci când televizorul este conectat la internet; în caz contrar, este afişat Ghidul de asistenţă încorporat.

Notă

  • Pentru a utiliza cele mai noi caracteristici descrise în Ghidul de asistenţă, este posibil să fie necesară actualizarea software-ului televizorului. Pentru detalii privind actualizările software-ului, consultaţi pagina Actualizări software.
  • Denumirile setărilor din Ghidul de asistenţă pot diferi de cele afişate pe televizor, în funcţie de data de lansare a televizorului sau de model/ţară/regiune.
  • Este posibil ca imaginile şi ilustraţiile utilizate în Ghidul de asistenţă să difere în funcţie de modelul dvs. de televizor.
  • Designul şi specificaţiile sunt supuse modificărilor fără notificare.
  • Ghidul de asistenţă conţine descrieri comune pentru toate modelele/regiunile/ţările. Anumite descrieri ale caracteristicilor nu se aplică, în funcţie de modelul/regiunea/ţara dumneavoastră.

Recomandare

  • Pentru a vedea dacă televizorul dumneavoastră este echipat cu una dintre funcţiile descrise în Ghidul de asistenţă, consultaţi Ghid de referinţă sau site-ul web Sony.
  • Ghidul de asistenţă este scris pentru toate regiunile/ţările. Unele descrieri incluse în acest Ghid de asistenţă nu se aplică în anumite regiuni şi ţări.