Imprimare

Funcţii de accesibilitate

Acest televizor prezintă funcţii de asistare a utilizatorului în secţiunea [Accesibilitate], cum ar fi funcţia de transformare a textului în vorbire, pentru textul afişat pe ecran, funcţia de panoramare pentru a facilita citirea textului şi subtitrări.

Notă

  • Anumite caracteristici nu se aplică, în funcţie de modelul/regiunea/ţara dumneavoastră.

Apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Sistem] — [Accesibilitate] pentru a configura funcţiile de asistare a utilizatorului.

Secțiunea [Accesibilitate] prezintă o funcție de comandă rapidă care poate fi activată sau dezactivată apăsând și menținând apăsat butonul (Oprire sonor) de pe telecomandă timp de 3 secunde.

Recomandare

  • Pentru a schimba funcţia de comandă rapidă, selectaţi [Comandă rapidă de accesibilitate] din secţiunea [Accesibilitate], activaţi [Activați comanda rapidă pentru accesibilitate] şi modificaţi funcţia în [Serviciul comenzii rapide].
  • Pentru a utiliza funcţia de transformare a textului în vorbire în cadrul Ghidului de asistenţă, vizualizaţi Ghidul de asistenţă de pe site-ul web pentru asistenţă Sony folosind un computer sau un smartphone.
  • Pentru informaţii suplimentare privind accesibilitatea, vă rugăm să vizitaţi site-ul web pentru asistenţă Sony.

    https://www.sony.net/A11y.AndroidTV/
    cod pentru site-ul web de asistenţă Sony

    https://www.sony.net/A11y.AndroidTV/