Nyomtatás

Alkalmazások telepítése

Ugyanúgy telepíthet alkalmazásokat a televízióra, ahogyan az okostelefonok és táblagépek esetében.

Megjegyzés

 • Csak olyan alkalmazásokat lehet telepíteni, amelyek kompatibilisek a televíziókkal. Ezek eltérők lehetnek az okostelefonokra/táblagépekre szánt alkalmazásoktól.
 • Az alkalmazások telepítéséhez internetkapcsolat és Google-fiók szükséges.

Tipp

 • Ha nem rendelkezik Google-fiókkal, esetleg megosztott fiókot kíván létrehozni, hozzon létre egy új fiókot az alábbi weboldalon.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  A fenti webcím a régiótól/országtól függően eltérő lehet. Továbbá előzetes értesítés nélkül változhat. A részleteket lásd a Google kezdőlapján.
 • Azt javasoljuk, hogy számítógépen vagy mobilkészüléken hozzon létre Google-fiókot.
 1. Nyomja meg a HOME/gombot és a főmenü [Keresés] funkciójában mondja, hogy „<alkalmazás neve> alkalmazások keresése” a telepíteni kívánt alkalmazások megkereséséhez. Vagy válassza a beviteli mezőt és használja a képernyőn megjelenő billentyűzetet.
 2. Válasszon ki egy alkalmazást a keresési eredmények közül, és telepítse.

Tipp

 • Ha az alkalmazás keresése nem hozza a kívánt eredményt, mondja ki a „Google Play Store” kifejezést, és próbálja megkeresni az alkalmazást a Google Play Store képernyőn.
 • Kategóriát is választhat a Főmenü Alkalmazások lapján, és kiválaszthatja a kívánt alkalmazást.

A letöltés után az alkalmazás automatikusan települ. Az alkalmazás elindításához kiválaszthatja a [Megnyitás] pontot.

Tipp

 • A telepített alkalmazás későbbi indításához válassza a Főmenü Alkalmazások lapját, majd az alkalmazás területének jobb szélén válassza az [Összes megtekintése] lehetőséget. Az elindításhoz válassza ki a telepített alkalmazást.

A fizetős alkalmazásokról

Ingyenes és fizetős alkalmazások érhetők el. Fizetős alkalmazás vásárlásához előre fizetett Google Play-ajándékkártyára vagy hitelkártyaadatokra van szükség. Google Play-ajándékkártya számos kiskereskedőnél vásárolható.

Alkalmazás törlése

 1. A távirányítón nyomja meg a (Gyors beállítások) gombot, válassza a [Beállítások] — [Alkalmazások] pontot, és válasszon ki egy törölni kívánt alkalmazást és távolítsa el.