Nyomtatás

A bemenetek kiválasztása

A televízióhoz csatlakoztatott eszközök (például Blu-ray-/DVD-lejátszó vagy USB flash-meghajtó) megtekintéséhez vagy televíziónézéshez ilyen használatot követően, át kell váltani a bemenetet.

Ha szerkeszti az elemeket és alkalmazásokat ad hozzá, akkor a bemenet kiválasztása képernyőn válthat az alkalmazások között.

  1. A csatlakoztatott eszköz kiválasztásához nyomja meg többször a (Bemenet kiválasztása) gombot.
    Vagy nyomja meg a(z) (Bemenet kiválasztása) gombot, használja a (Bal) / (Jobb) gombokat a csatlakoztatott eszköz kiválasztásához, majd nyomja meg az (Enter) gombot.

Megjegyzés

  • Ha nem csatlakoztattak eszközöket a HDMI-bemenetekhez, előfordulhat, hogy a HDMI-bemenet nem jelenik meg a [Bemenetek menü] menüben.

A bemeneti elemek szerkesztése

  1. Nyomja meg a(z) (Bemenet kiválasztása) gombot.
  2. Nyomja meg a (Jobb) gombot (vagy (Bal) gombot a TV kijelzőnyelvétől függően), majd válassza ki a (Szerkesztés) lehetőséget.
  3. Válassza ki a megjeleníteni vagy elrejteni kívánt alkalmazást/bemeneti eszközt.
  4. Válassza a [Bezárás] lehetőséget.

Tipp

  • A megjelenített elemek sorrendjének módosításához vagy elrejtéséhez nyomja meg a (Fel) gombot a távirányítón az elemet kijelölve, ekkor megjelenik az [Áthelyezés] és [Elrejt] opció. Ha a(z) [Áthelyezés] opciót választja, a távirányító (Bal) / (Jobb) gombjaival mozgassa az elemet a kívánt pozícióba, majd nyomja meg az (Enter) gombot a távirányítón.
  • A televíziós műsorszórásra váltáshoz csak nyomja meg a távirányító TV gombját.