Nyomtatás

Főmenü

A távirányító HOME/(FŐMENÜ) gombjának megnyomásakor megjelenő képernyő a Főmenü. A Főmenüből tartalmakat kereshet és kiválaszthatja az ajánlott tartalmakat, alkalmazásokat és beállításokat.

A Főmenüben megjelenő elemek attól függnek, hogy van-e Google-fiók a TV-hez hozzáadva.
(A modelltől, régiótól vagy országtól függően előfordulhat, hogy egyes funkciók nem érhetők el. A képek csak tájékoztató jellegűek. A tényleges képernyőtől eltérhetnek.)

(A) A Főmenü, ha van Google-fiók beállítva a TV-n.
A Főmenü képe, ha van Google-fiók beállítva
(B) A Főmenü, ha nincs Google-fiók beállítva a TV-n.
A Főmenü képe, ha nincs Google-fiók beállítva

A Google-fiók beállítása és tévénézés

Ha csatlakoztatja a tévét az internethez, és beállít egy Google-fiókot, telepítheti a kívánt alkalmazásokat a tévére, és élvezheti az internetes videókat, illetve hangvezérléssel kereshet tartalmat.

Tévénézés Google-fiók beállítása nélkül

Akkor is nézhet tévéműsorokat vagy tekinthet meg tartalmakat a csatlakoztatott eszközökről, például a Blu-ray lejátszóról, ha nem állít be Google-fiókot. Ha a TV-t az internethez csatlakoztatja, akkor a Főmenüben megjelenített internetes streamingszolgáltatásokat is használhatja.

Megjegyzés

 • Ha inkább tévézne, és a Google-fiókot később szeretné beállítani, állítsa be a Google TV-t a Főmenüből vagy a beállítások menüből.
 • Ha törli a Google-fiókot, a TV visszatér a gyári alapértelmezett értékekre.

Tipp

 • A TV beállításaitól függően a Főmenü jelenik meg a TV bekapcsolásakor. Ha megváltoztatja a következő beállítást, megváltoztathatja a TV bekapcsolásakor megjelenő képernyőt a TV-csatornára vagy a külső bemenetre, például HDMI-re, amelyet a TV kikapcsolása előtt nézett.
  1. Nyomja meg a távirányító (Gyors beállítások) gombját.
  2. Válassza a [Bekapcsolási viselkedés], majd a [Utoljára használt bemenet] elemet.

  A TV legközelebbi bekapcsolásakor megjelenik a TV-csatorna vagy a külső bemenet, például a HDMI, amit a TV kikapcsolása előtt nézett.

  A specifikációk előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.

 • További tájékoztatásért olvassa el a gyakran ismételt kérdéseket a Sony támogatási webhelyén.
  Gyakran ismételt kérdések hibaelhárításhoz