Nyomtatás

A Tv menü használata

A TV gombot tévénézés közben megnyomva megjelenik a [Tv menü]. Megjelenik egy csatornalista a [Tv menü] alatt, és könnyen kiválaszthatja más csatornák műsorait tévénézés közben.

Hozzáadhat kedvenc csatornákat a beépített tuner használatakor.

Televízió-képernyő ábrája

Megjegyzés

 • A képernyők és menük tényleges megjelenése az éppen nézett tartalomtól és az adott modelltől, országtól, régiótól függően eltérő lehet.
 1. Nyomja meg a TV gombot tévénézés közben.
  A Tv menü a képernyő alján jelenik meg.
 2. Vigye a fókuszt balra vagy jobbra, majd válassza ki a nézni kívánt műsort.
  Ha lefelé mozgatja a fókuszt, és a [Tv-vezérlés] vagy a [Távoli vezérlés] lehetőséget választja, akkor a tévénézés közben elérhető beállítások jelennek meg. A megjelenített csatornák listájának megváltoztatásához választhat olyan beállításokat is, mint a [Digitális] vagy a [Kábel]. (A megjelenített beállítások attól függően változnak, hogy éppen mit néz.)

Tipp

 • Annak érdekében, hogy az éppen nézett csatornát hozzáadja a kedvencekhez, nyomja meg a távirányító (Fel) gombját a [Tv menü] helyről, és a megjelenített menüből adja hozzá a csatornát a kedvencekhez.
 • A távirányítón található TV gombbal megjelenítheti a kábel- és műholdvevő csatornalistáját.

  Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza ki a [Beállítások] — [Csatornák & Bemenetek] — [TV gomb parancsikon] lehetőséget.

  Ezután válassza ki a kábel- és műholdvevőhöz csatlakoztatott bemenetet.

 • Ha a kezdeti beállítás során konfigurálta a kábel- és műholdvevőt, akkor a TV gombot megnyomva megjelenítheti a kábel- és műholdvevő csatornalistáját.

  A kábel- és műholdvevőt a [Távoli vezérlés] kiválasztásakor megjelenő vezérlőpanelről is kezelheti.

  A kábel- és műholdvevő vezérléssel kompatibilis modellek rendelkeznek a [Kábel- és műholdvevő beállítás] lehetőséggel a [Beállítások] — [Csatornák & Bemenetek] — [Külső bemenetek] menüben.