Nyomtatás

Hozzáférési funkciók

Ez a TV olyan hozzáférési funkciókkal rendelkezik a [Kisegítő lehetőségek] menüben, mint például a képernyőolvasó funkció a képernyőn megjelenített szöveghez, nagyítási funkció a szöveg könnyebb olvashatóságáért, valamint feliratok.

Megjegyzés

 • A modelltől, régiótól vagy országtól függően előfordulhat, hogy egyes funkciók nem érhetők el.

Nyomja meg a (Gyors beállítások) gombot a távirányítón, majd válassza a [Beállítások] — [Rendszer] — [Kisegítő lehetőségek] elemet a felhasználóasszisztensi funkciók beállításához.

A(z) [Kisegítő lehetőségek] menü gyorsbillentyű-funkcióval rendelkezik, így a távirányító (Némítás) gombját lenyomva és 3 másodpercig nyomva tartva be- vagy kikapcsolható.

Tipp

 • A gyorsbillentyű funkció módosításához válassza ki a [Kisegítő lehetőségek gyorsparancsa] lehetőséget a [Kisegítő lehetőségek] menüben és engedélyezze a [Kisegítő lehetőségek engedélyezése] pontot és módosítsa a funkciót a [Billentyűparancs szolgáltatás] segítségével.
 • Ha kiválasztja a [Kisegítő lehetőségek útmutatója] pontot a [Kisegítő lehetőségek] menüben, megismerheti a TV által támogatott felhasználói hozzáférési funkciókat. (Modelltől függően előfordulhat, hogy ez a funkció nem érhető el.)
 • Ha a Súgóútmutatóval szeretné használni a képernyőolvasót, akkor egy számítógép vagy okostelefon segítségével tekintse meg a Súgóútmutatót a Sony terméktámogatási weboldalán.
 • Az elérhetőséggel kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a Sony támogatási webhelyére.

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/
  kód a Sony támogatási webhelyéhez

  https://www.sony.net/A11y.GoogleTV/