Nyomtatás

A Wi-Fi Direct funkció használata a televízió csatlakoztatásához (vezeték nélküli útválasztó nem szükséges)

Az eszközt csatlakoztathatja a televízióhoz vezeték nélküli módon, vezeték nélküli útválasztó használata nélkül, majd az eszközön tárolt video-, fénykép- és zeneadatfolyamokat továbbíthatja közvetlenül a televízióra.

Megjegyzés

  • A Wi-Fi Direct az internetes kapcsolat helyett az okostelefonokat és a számítógépeket közvetlenül köti össze a TV-vel, így az internetkapcsolatot igénylő videótartalmak nem játszhatók le a TV-n.
Adatfolyam-tartalom ábrája
  1. Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Wi‑Fi Direct] — [Wi‑Fi Direct beállítások] lehetőséget.
  2. Válassza ki a Wi-Fi Direct-eszközzel a tv képernyőjén megjelenő tv-nevet.
    Ha az eszköz nem támogatja a Wi-Fi Direct funkciót, válassza a [Hálózat (SSID)/jelszó megjelenítése] elemet.
  3. Működtesse a Wi-Fi Direct/Wi-Fi-eszközt az eszköz tévékészülékhez való csatlakoztatásához.
  4. Továbbítson tartalmat a Wi-Fi Direct/Wi-Fi-eszközről a tv-készülékre.
    A részletek az eszköz használati útmutatójában találhatók.

Ha a kapcsolat nem jön létre

Amikor megjelenik a Wi-Fi Direct beállítás készenléti képernyője, válassza a [Hálózat (SSID)/jelszó megjelenítése] elemet, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítás befejezéséhez.

Másik eszköz csatlakoztatása

Kövesse a fenti lépéseket az eszközök csatlakoztatásához. Egyidejűleg legfeljebb 10 eszköz csatlakoztatható. Ha 10 eszköz már csatlakoztatva van, válasszon le egy felesleges eszközt, majd csatlakoztassa a kívánt eszközt.

A tv-készülék csatlakoztatott eszközön megjelenített nevének módosítása

Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza ki a [Beállítások] — [Rendszer] — [Névjegy] — [Eszköz neve] lehetőséget.

A csatlakoztatott eszközök felsorolása/eszközök regisztrációjának megszüntetése

Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Wi‑Fi Direct] — [Eszközlista megjelenítése/Törlés] lehetőséget.

Egy eszköz regisztrációjának a megszüntetéséhez válassza ki a törölni kívánt eszközt a listából, majd nyomja meg az (Enter) gombot. Ezután válassza a megerősítést kérő képernyőn az [Igen] lehetőséget.

Az összes eszköz regisztrációjának megszüntetéséhez válassza a listában az [Összes törlése] lehetőséget, majd a megerősítést kérő képernyőn válassza az [Igen] lehetőséget.