Nyomtatás

Az otthoni hálózat beállításainak módosítása

Az alábbi otthoni hálózati beállításokat végezheti el.

Kiszolgálói kapcsolat ellenőrzése

Nyomja meg a (Gyors beállítások) gombot a távirányítón, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Otthoni hálózat beállítása] — [Kiszolgáló diagnosztika] lehetőséget és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a diagnosztika végrehajtásához.

A renderer-funkció használata

Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Otthoni hálózat beállítása] — [Renderer] — kívánt lehetőséget.

[Renderer-funkció]
Engedélyezze a renderer funkciót.
Egy vezérlő (például digitális fényképezőgép) fénykép-/zene-/videofájljait a televízió-képernyőn is lejátszhatja az eszköz közvetlen kezelésével.
[Renderer hozzáférés vezérlés]
  • Válassza az [Automatikus hozzáférési jogosultság] lehetőséget a televízió-készülék automatikus eléréséhez, amikor a vezérlő az első alkalommal éri el a televízió-készüléket.
  • Válassza az [Egyéni beállítások] lehetőséget az egyes vezérlők hozzáférési engedélybeállításainak módosításához.

A távoli eszköz használata

Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Távoli eszközök beállításai] — kívánt lehetőséget.

[Távirányítás]
A televízió működtetésének engedélyezése regisztrált eszközről.
[Távoli eszköz regisztrációjának törlése]
Szüntesse meg az eszköz regisztrációját, ha le szeretné tiltani az adott eszközről a televízió működtetésének lehetőségét.