Nyomtatás

Szoftverfrissítések

A Sony időről időre szoftverfrissítéseket bocsát rendelkezésre a működőképesség javítása érdekében, illetve hogy a felhasználók számára a legmodernebb televíziózási élményt biztosítsa. A szoftverfrissítések fogadásának legegyszerűbb módja a televízió internetkapcsolatának felhasználása.

A szoftverfrissítések automatikus keresése

  1. Nyomja meg a (Bemenet kiválasztása) opciót a távirányítón és válassza ki a [Súgó] lehetőséget. Ha a [Súgó] nem létezik, válassza a [Szerkesztés] pontot, és vegye fel a [Súgó] lehetőséget.
  2. Engedélyezze a [Frissítés automatikus keresése] lehetőséget az [Állapot és diagnosztika] — [Rendszerszoftver-frissítés] menüben.

Tipp

  • A szoftver manuális frissítéséhez válassza a [Szoftverfrissítés] lehetőséget.
  • Ellenőrizheti a BRAVIA értesítések lehetőséget vagy a támogatási webhelyet a szoftverfrissítés által végrehajtott változtatások listájáért.

Megjegyzés

  • Ha a [Frissítés automatikus keresése] le van tiltva, akkor a televízió nem tud értesítéseket fogadni, ha új szoftverfrissítés áll rendelkezésre.

Szoftverfrissítés USB-tárolóeszközön keresztül

Ha nem rendelkezik hálózati kapcsolattal, a szoftvert USB-tárolóeszköz segítségével is frissítheti. Számítógépe segítségével töltse le a legújabb szoftvert a Sony támogatási webhelyéről egy USB-tárolóeszközre. Helyezze be az USB-tárolóeszközt a televízió egyik USB-csatlakozójába, és a szoftverfrissítés automatikusan elindul.

Ha USB-tárolóeszköz segítségével frissíti a televízió szoftverét, olvassa el a webhelyen az USB-tárolóeszközzel végzett frissítésre vonatkozóan közzétett figyelmeztetéseket.

A támogatási oldalról további információkat a Támogatási oldal oldalon olvashat.