Nyomtatás

Ha a televízió teljes visszaállítása (újraindítása) szükséges

Ha a kép nem jelenik meg a képernyőn, a távirányító nem működik, vagy egyéb hasonló probléma jelentkezik, állítsa alaphelyzetbe a televíziót az alábbi eljárással. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálja ki az alábbi eljárást a gyári beállítások visszaállításához.
Ha a televízióhoz egy külső USB-eszköz van csatlakoztatva, akkor a visszaállítás előtt válassza le az USB-eszközt a televízióról.

Áramellátás visszaállítása

 1. Indítsa újra a televíziót a távirányító segítségével.
  Nyomja meg és tartsa lenyomva körülbelül 5 másodpercig a távirányító bekapcsológombját, amíg újra nem indul a televízió (megjelenik egy leállítási üzenet).

  Ha a hiba továbbra is fennáll, válassza le a televízió tápkábelét, és nyomja meg egyszer a TV bekapcsológombját.
  Várjon két percet a televízió bekapcsolása előtt. A modelltől függően nyomva tarthatja a TV bekapcsológombját (40 másodpercig vagy tovább), amíg a készülék ki nem kapcsol és újra nem indul.

 2. Válassza le a hálózati tápkábelt (csatlakozókábelt).
  Ha a probléma az 1. lépést követően is fennáll, válassza le a hálózati tápkábelt (csatlakozókábelt) az elektromos hálózatról. Ezután nyomja meg, majd engedje fel a TV készülék bekapcsológombját. Várjon 2 percig, majd csatlakoztassa vissza a hálózati tápkábelt az elektromos hálózatra.

Tipp

 • A csak 1 gombbal (bekapcsológomb) rendelkező televízió modellek szintén újraindíthatók a bekapcsológombbal. A működési menü megjelenítéséhez nyomja meg a televízión a bekapcsológombot, válassza ki az [Újraindítás] lehetőséget a menüben, majd a televízió újraindításhoz nyomja le és tartsa lenyomva a bekapcsológombot.
 • A televízió újraindulását követően az Ön személyes beállításai és adatai nem vesznek el.

Gyári adatok visszaállítása

Ha a probléma a tápellátás visszaállítása után is fennáll, próbálja ki a gyári adatok visszaállítását.

Megjegyzés

A gyári beállítások visszaállítása törölni fogja a televízió összes adatát és beállítását (például: Wi-Fi- és vezetékes hálózati beállítások, a Google-fiók adatai és egyéb bejelentkezési információk, a Google Play és egyéb telepített alkalmazások).

 1. Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Rendszer] — [Névjegy] — [Visszaállítás] — [Gyári adatok visszaállítása] lehetőséget.
 2. Töröljön mindent.
  Ha beállított egy PIN-kódot a tévékészülékén, a rendszer kérni fogja, hogy adja meg.
  Ha a gyári beállítások visszaállítása sikeresen befejeződött, a televízió elindítja a Kezdeti beállítás varázslót. El kell fogadnia a Google szolgáltatási feltételeket és a Google adatvédelmi irányelvét.