Nyomtatás

Egyes digitális csatornák hiányoznak.

A hangolási tartomány módosítása (a régiótól/országtól függően érhető el)

Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Csatornák & Bemenetek] — [Csatornák] — [Csatornabeállítás] — [Részletes beállítások] — [Hangolási tartomány] lehetőséget.

[Normál]
A térségben/országban elérhető csatornák keresése.
[Kiterjesztett]
Az elérhető csatornák keresése a térségtől/országtól függetlenül.

Digitális szolgáltatások frissítése

Érdemes az [Automatikus hangolás] szolgáltatást futtatnia, miután új helyre költözik, szolgáltatót vált, vagy ha újonnan induló csatornákat keres.

Automatikus szolgáltatásfrissítések konfigurálása

Azt javasoljuk, hogy engedélyezze az [Auto. szolgáltatásfrissítés] frissítést, hogy a készülékhez az új digitális szolgáltatások automatikusan hozzáadódjanak, amint elérhetővé válnak.

  1. Az [Auto. szolgáltatásfrissítés] bekapcsolásához nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Csatornák & Bemenetek] — [Csatornák] — [Csatornabeállítás] — [Részletes beállítások] — [Auto. szolgáltatásfrissítés] lehetőséget.

Letiltás esetén a képernyőn megjelenő üzenetben értesítést kap az új digitális szolgáltatásokról, de a szolgáltatásokat automatikusan nem adja hozzá.

Tipp

  • Ezen funkció elérhetősége a régiótól/országtól függ. Ha nem érhető el, az [Automatikus hangolás] parancs végrehajtásával adhatja hozzá az új szolgáltatásokat.