Nyomtatás

A televízió nem tud csatlakozni az internethez/hálózathoz.

Ha a vezeték nélküli hálózat nem kapcsolódik vagy szakadozik, próbálja meg a következőt.

 • Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, és ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva az alábbi beállítás.
  [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Wi-Fi]
 • Ellenőrizze a televíziókészülék és a vezeték nélküli útválasztó elhelyezkedését. A következők lehetnek hatással a jel állapotára:
  • A közelben elhelyezett más vezeték nélküli eszközök, mikrohullámú eszközök, fénycsöves lámpák stb.
  • A televíziókészülék és a vezeték nélküli útválasztó között padló vagy falak találhatók.
 • Kapcsolja ki, majd be a vezeték nélküli útválasztót.
 • Ha nem jelenik meg annak a vezeték nélküli útválasztónak a hálózati neve (SSID), amelyhez kapcsolódni szeretne, válassza a [Új hálózat hozzáadása] lehetőséget a hálózatnév (SSID) kézi megadásához.

Ha a probléma a fentieket elvégezve sem szűnik meg, vagy a vezetékes hálózathoz sem sikerül csatlakozni, ellenőrizze a hálózati kapcsolat állapotát.

A hálózati kapcsolat állapotának ellenőrzése

 1. Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Hálózat állapota] — [A kapcsolat ellenőrzése] lehetőséget.
  Ellenőrizze hálózati kapcsolatait és/vagy tekintse meg a kiszolgáló használati útmutatóját a csatlakozással kapcsolatos információkért, vagy forduljon a hálózat beállítását végző személyhez (hálózati rendszergazda).

Tipp

 • A megoldás a hálózat állapotának ellenőrzésétől függ. Az egyes esetekkel kapcsolatos megoldásokért olvassa el a „gyakran ismételt kérdéseket” a Sony támogatási webhelyén.

Megjegyzés

 • Ha a LAN-kábel egy aktív kiszolgálóhoz csatlakozik, és a televíziókészülék rendelkezik IP-címmel, ellenőrizze a kiszolgálói kapcsolatait és beállításait.

  Nyomja meg a távirányítón a (Gyors beállítások) gombot, majd válassza a [Beállítások] — [Hálózat és internet] — [Hálózat állapota] lehetőséget.