Afdrukken

Hoe de leds branden

U kunt de status van het tv-toestel controleren door te kijken hoe de leds branden.

Illustratie die de locatie van de leds aangeeft. In volgorde van A en B en van links naar rechts.

  1. Led van de spraakfunctie (onder op het tv-toestel, links. Alleen tv-toestellen met ingebouwde microfoon.*)
  2. Operationeel antwoord-led (onder op het tv-toestel, midden.)

* Afhankelijk van uw regio/model/taal is de ingebouwde microfoon mogelijk niet beschikbaar.

Led van de spraakfunctie

Gaat "aan" of "knippert" wanneer "Ok Google" wordt gedetecteerd en communicatie met de server plaatsvindt. Hoe deze led precies oplicht, hangt af van de status van de communicatie met de server.

Opmerking

  • U kunt de ingebouwde microfoon van het tv-toestel gebruiken wanneer de Ingebouwde microfoonschakelaar ingeschakeld is. Voor de locatie van de schakelaar van de ingebouwde microfoon raadpleegt u de Referentiegids/Installatiehandleiding die met het tv-toestel is meegeleverd.
  • Nadat u op de MIC/Google Assistent-knop op de afstandsbediening hebt gedrukt en de ingebouwde microfoon van het tv-toestel hebt geactiveerd, brandt de amberkleurige led van de spraakfunctie wanneer de ingebouwde microfoon van het tv-toestel uit is (indien aan, dan brandt de amberkleurige Operationeel antwoord-led).

Operationeel antwoord-led

Gaat "aan" of "knippert" wit wanneer het tv-toestel wordt ingeschakeld, wanneer signalen van de afstandsbediening worden ontvangen of wanneer de software wordt bijgewerkt met een USB-opslagapparaat.
Wanneer ['Oké Google'-detectie] ingeschakeld is, is deze led "aan" in de kleur amber. (alleen tv-toestellen met ingebouwde microfoon*)
* Afhankelijk van uw regio/model/taal is de ingebouwde microfoon mogelijk niet beschikbaar.
Wanneer de Ingebouwde microfoonschakelaar ingeschakeld is, is deze led "aan" in de kleur amber. (alleen tv-toestellen met ingebouwde microfoon*)
* Afhankelijk van uw regio/model/taal is de ingebouwde microfoon mogelijk niet beschikbaar.