Afdrukken

Spelconsoles

Aansluiten

Sluit een spelconsole die HDMI ondersteunt met een HDMI-kabel aan op uw tv-toestel.

Illustratie van verbindingsmethoden
 1. Spelconsole
 2. HDMI-kabel (apart verkrijgbaar)

Hint

 • Een Premium high speed HDMI‐kabel(s) is goed voor algemeen gebruik, maar als u een spelconsole aansluit die 4K 120 Hz ondersteunt, gebruik dan de HDMI-kabel die met de spelconsole is meegeleverd of een Ultra High Speed HDMI-kabel.
 • Het type en de positie van de HDMI-aansluiting verschilt per tv-toestel. Raadpleeg de documentatie die met het tv-toestel is meegeleverd.

De instellingen van de HDMI-ingang wijzigen

Na het aansluiten stelt u de gebruikte HDMI-ingang in.
Om de prestaties van uw tv-toestel en spelconsole te maximaliseren, stelt u het [Indeling HDMI-signaal] in.

Automatische instellingen

 1. Sluit de ingeschakelde spelconsole met een HDMI-kabel aan op het tv-toestel.
  Stel verder in aan de hand van de instructies op het scherm.

Handmatige instellingen

 1. Druk op de (Snelle instellingen)-knop op de afstandsbediening en selecteer achtereenvolgens de volgende instellingen.
  [Instellingen] — [Zenders & Ingangen] — [Externe ingangen] — [Indeling HDMI-signaal]

  Selecteer het beste signaaltype voor uw spelconsole.

Hint

 • Als u een spelconsole aansluit die weergave van video in 4K 120 Hz ondersteunt, stelt u deze optie in op [Verbeterde indeling (4K120, 8K)].
 • Als u een spelconsole aansluit die VRR ondersteunt, stelt u deze optie in op [Verbeterde indeling (VRR)].

Opmerking

 • Wanneer u een spelconsole aansluit die weergave van video in 4K 120 Hz en VRR ondersteunt, bekijkt u het label van de HDMI-ingangen op het tv-toestel en gebruikt u de HDMI-ingang met het label 4K 120 Hz of 4K 120 Hz 8K, of gebruikt u de HDMI-ingang waarbij [Verbeterde indeling (4K120, 8K)] of [Verbeterde indeling (VRR)] wordt weergegeven bij [Indeling HDMI-signaal].
  Welke typen [Indeling HDMI-signaal] beschikbaar zijn, hangt af van het model. Ondersteuning kan ook afhankelijk zijn van uw model/regio/land.
 • Als [Verbeterde indeling (VRR)] is ingesteld, kunnen lichte schommelingen in de helderheid (knipperend beeld) te zien zijn op het scherm van het tv-toestel, afhankelijk van de frequentie van de inhoud die wordt weergegeven vanaf de aangesloten spelconsole.