Reglarea unghiului de înclinare

Reglați unghiul de înclinare al suportului sau direcția de orientare a camerei montate pe acest aparat.

Reglarea unghiului de înclinare a suportului

Dacă apăsați pe butonul de reglare a unghiului, puteți schimba unghiul de înclinare a suportului cu 10 grade.

 1. Apăsați și mențineți apăsat butonul de reglare a unghiului () și eliberați butonul când suportul este reglat în unghiul dorit ().

  Înainte de a apăsa butonul de reglare a unghiului, asigurați-vă că țineți camera cu mâna în cazul în care se înclină brusc.

  Nu schimbați unghiul suportului cu forța, fără a apăsa butonul de reglare a unghiului.

 2. Asigurați-vă că butonul de reglare a unghiului se ridică înapoi în poziție și indică faptul că mânerul este blocat la unghiul dorit.

Reglarea senzației pentru schimbarea unghiului suportului

Rotiți roata de reglare ().

Sugestie

 • În condițiile în care camera montată pe această unitate este grea, camera se poate înclina brusc în timp ce reglați unghiul de înclinare a suportului și apăsați butonul de reglare a unghiului. Pentru a evita această situație, se recomandă să strângeți rotița de reglare (prin rotire în sens orar).

  Pe de altă parte, în condițiile în care camera este ușoară, veți regla cu ușurință unghiul de înclinare a suportului când rotița de reglare este desfăcută.

 • Nu strângeți excesiv rotița de reglare.

 • Dacă rotița de reglare este strânsă excesiv, puteți utiliza o monedă sau un obiect asemănător pentru a slăbi rotița.

Modificarea orientării camerei

Prin apăsarea butonului de rotație (), puteți modifica poziționarea camerei (). De fiecare dată când apăsați butonul, camera se rotește cu 90 de grade.

Notă

 • Asigurați-vă că butonul de reglare a unghiului a revenit în poziție. Dacă nu, suportul nu este blocat. Țineți camera și schimbați unghiul prin deplasarea suportului, până când butonul de reglare a unghiului revine în poziție.

 • În funcție de unghiul de înclinare a suportului, funcția de telecomandă a acestei unități nu poate fi utilizată. În astfel de cazuri, reglați din nou unghiul de înclinare a suportului.