Delete All

fotografija, film, usporeni i ubrzani

Možete da izbrišete sve stavke menija dodate u (My Menu) u meniju MENU.

  1. MENU → (My Menu) → [My Menu Setting] → [Delete All].
  2. Izaberite [OK].
TP1001363588