Memorija lica

Podešava lične podatke o licu. Ako registrujete lica unapred, fotoaparat može da fokusira registrovano lice kao prioritet.
Možete da registrujete do osam lica.
-
MENU →
(Focus) → [Face/Eye AF] → [Face Memory] → željena stavka podešavanja.
Detalji o stavkama u meniju
- New Registration:
- Snima i registruje lica.
- Order Exchanging:
- Kada je registrovano više lica, može se promeniti redosled prioriteta za registrovane podatke o licu.
- Delete:
- Briše registrovana lica jedno po jedno.
- Delete All:
- Briše sva registrovana lica odjednom.
Napomena
- Prilikom izvođenja [New Registration], snimite lice s prednje strane na jako osvetljenom mestu. Lice možda neće biti pravilno registrovano ako je zaklonjeno šeširom, maskom, naočarima za sunce itd.
- Čak i kada izvršite komandu [Delete], podaci za registrovano lice ostaju u fotoaparatu. Da biste iz fotoaparata izbrisali podatke za registrovana lica, izaberite [Delete All].
- Lica registrovana putem funkcije [Face Memory] se smatraju biometrijskim podacima. Korisnici su odgovorni za prikupljanje i korišćenje takvih podataka i za poštovanje zakona i propisa relevantne zemlje ili regiona. Za više informacija posetite sledeću veb-lokaciju.
TP1001326807