استفاده کردن از شاتر الکترونیکی

استفاده کردن از شاتر الکترونیکی به شما امکان می دهد انواع گوناگونی از تصویربرداری که به دست آوردن آنها با استفاده از شاتر مکانیکی دشوار است، نظیر تصویربرداری بدون صدا یا لرزش، تصویربرداری با یک شاتر فوق سریع، و تصویربرداری بدون تاریک شدن* را انجام دهید.

*در حین تصویربرداری بدون تاریک شدن، صفحه تاریک نشده یا فریم ها جا انداخته نمی شوند و شما می توانید در حین گرفتن تصاویر به نگاه کردن به سوژه از بین نمایاب یا نمایشگر ادامه دهید.

انواع شاتر و عملکرد دوربین

محدوده سرعت شاتر دوربین، صدای شاتر، وقوع تاریک شدن، و قابل دسترس بودن تصویربرداری ضد لرزش یا فلاش برای هر تنظیم به صورت ذیل می باشند:

نوع شاتر: شاتر مکانیکی نوع شاتر: شاتر الکترونیکی
سرعت شاتر تصویربرداری تکی:
BULB‏ – ‏1/8000
تصویربرداری پیوسته:
30 – 1/8000
30 – 1/8000*1
صدای شاتر صدای شاتر مکانیکی صدای شاتر الکترونیکی
تاریک شدن اتفاق می افتد بدون تاریک شدن *3 *2
فلاش قابل دسترس غیرقابل دسترس
تصویربرداری ضد لرزش قابل دسترس غیرقابل دسترس
تصویربرداری با شاتر متغیر قابل دسترس قابل دسترس


*1 هنگامی که تصویربرداری پیوسته را با تنظیمات ذیل در حالی که حالت تصویربرداری بر روی [خودکار هوشمند]، [خودکار برنامه]، یا [اولویت دیافراگم] تعیین شده است انجام می دهید، سرعت شاتر 1/30 تا 1/8000 ثانیه خواهد بود.
- سرعت تصویربرداری پیوسته بر روی [‏‎30 تصویر/ثانیه] تعیین شده است.
- [نوع فایل RAW‎‏] بر روی [تراکم بی کاستی] یا [متراکم(HQ)‎‏] تعیین شده، و سرعت تصویربرداری پیوسته بر روی [‏‎20 تصویر/ثانیه] یا [‏‎15 تصویر/ثانیه] تعیین شده باشد.

*2 هنگامی که [تاخیر رهاساز/نمایش‌شروع] بر روی مورد دیگری به غیر از [خودکار/خاموش] تعیین شود، تاریک شدن فقط هنگامی که اولین تصویر گرفته می شود اتفاق می افتد.

*3اگر سرعت شاتر 0.6 ثانیه یا آهسته تر باشد، هنگامی که تصویربرداری را شروع می کنید تاریک شدن اتفاق خواهد افتاد.

تصویربرداری پیشرفته با استفاده از شاتر الکترونیکی: تصویربرداری بدون صدای شاتر

شما می توانید از شاتر الکترونیکی برای تصویربرداری بدون صدای شاتر استفاده کنید.

  1. MENU - (تصویربرداری) - [شاتر/بی صدا] - [تنظیمات حالت بی‌صدا] - [حالت بی صدا] - [روشن].


تصویربرداری پیشرفته با استفاده از شاتر الکترونیکی: تصویربرداری پیوسته بدون تاریک شدن

شما می توانید از شاتر الکترونیکی برای انجام تصویربرداری پیوسته با ردیابی تمرکز و نوردهی، بدون تاریک شدن صفحه استفاده کنید.

  1. MENU - (تصویربرداری) - [شاتر/بی صدا] - [نوع شاتر] - [شاتر الکترونیکی].
  2. حالت تصویربرداری را بر روی P (خودکار برنامه)، A (اولویت دیافراگم)، S (اولویت شاتر)، یا M (نوردهی دستی) تعیین کرده، و سپس سرعت شاتر و مقدار گشادگی دیافراگم را تعیین کنید. (برای مثال: سرعت شاتر 1/250‏‏ ثانیه و مقدار گشادگی دیافراگم F2.8)
    • محصول در حالت نوردهی دستی هنگامی که [‏‎ISO‎‏] بر روی موردی به غیر از [‏‎ISO AUTO‎‏] تعیین شود نوردهی را تنظیم نخواهد کرد.
  3. MENU - (تصویربرداری) - [حالت درایو] - [حالت درایو] - [تصویربرداری پیوسته].
  4. MENU - (فوکوس) - [‏‎AF/MF‎‏] - [حالت فوکوس] - [‏‎AF پیوسته] را انتخاب کرده و سپس تصویربرداری تصاویر را شروع کنید.

راهنمایی

  • اگر می خواهید زمان بندی تصویربرداری را در حین تصویربرداری بدون تاریک شدن روی صفحه نمایش دهید، تنظیمات را با استفاده از MENU - (تنظیم) - [گزینه نمایش] - [نما. آغاز تصویربرداری] تنظیم کنید.
  • در حین تصویربرداری پیوسته با شاتر الکترونیکی، سرعت تازه سازی نمایش صفحه ممکن است بسته به شرایط تصویربرداری آهسته شود. اگر می خواهید نمایش صفحه به منظور دنبال کردن سوژه هموار باشد، تنظیمات ذیل ممکن است وضعیت را بهبود دهد.
    • اگر [نوع فایل RAW‎‏] بر روی [تراکم بی کاستی] یا [متراکم(HQ)‎‏] تعیین شود، آن را بر روی [متراکم] تعیین کنید.
    • سرعت شاتر را سریع تر از 1/60 ثانیه تعیین کنید.
    • اگر از یک سرعت شاتر 1/60 ثانیه یا آهسته تر استفاده می کنید، [حدود کم سرعت فریم] در زیر [تنظیمات نمایش نمای زنده] را بر روی [روشن] تعیین کنید. (هنگامی که [روشن] انتخاب شود، ممکن است بسته به سرعت شاتر تاریک شدن هایی اتفاق بیفتد.)
  • برای بهره بردن از کارآیی دوربین، توصیه می کنیم از یک کارت UHS-II یا کارت حافظه CFexpress Type A استفاده کنید.

نکته

  • هنگام تصویربرداری بدون صدای شاتر، این کار را با مسئولیت خود، و با توجه کافی به حفظ حریم شخصی و حقوق چهره پردازی سوژه انجام دهید.
  • حتی در صورتی که دوربین را بر تصویربرداری بدون صدای شاتر تعیین کنید، به طور کامل بی صدا نخواهد بود.
  • حتی در صورتی که دوربین را بر تصویربرداری بدون صدای شاتر تعیین کنید، دیافراگم و تمرکز صداهایی ایجاد خواهند کرد.
  • هنگام استفاده کردن از یک لنز سازگار با درایو دیافراگم در AF، در صورتی که [اجرای دیافراگم در AF‎‏] بر روی [اولویت فوکوس] تعیین شده باشد ممکن است در حین تصویربرداری پیوسته صدا از درایو دیافراگم قابل شنیدن باشد.
  • شاتر الکترونیکی هنگامی که یک آداپتور نصب روی دوربین وصل شود به طور متفاوت عمل می کند.
TP1001968930