انتخاب نمایاب/نمایشگر

تصویر ساکن، فیلم، حرکت آهسته و سریع

روش برای تغییر دادن نمایش بین نمایاب و نمایشگر را تعیین می کند.

  1. MENU - (تنظیم) - [نمایاب/نمایشگر] - [انتخاب نمایاب/نمایشگر] - تنظیم دلخواه.

جزئیات مورد فهرست انتخاب

خودکار: 1‎‏:
هنگامی که داخل نمایاب نگاه می کنید، نمایش به طور خودکار به نمایاب تغییر داده می شود.
حسگر چشم غیرفعال شده و نمایش بسته به این که آیا نمایشگر باز یا بسته باشد و زاویه نمایشگر به نمایاب تغییر نمی کند.
  • شما می توانید در حالی که [خودکار: 1‎‏] انتخاب می شود توسط فشار دادن طرف راست کلید گردان کنترل [تعویض با شاتر نیمه فشرده] را تعیین کنید. اگر [تعویض با شاتر نیمه فشرده] را بر روی [روشن] تعیین کنید، تا زمانی که دکمه شاتر را تا نیمه فشار ندهید، حتی در صورتی که داخل نمایاب نیز نگاه کنید نمایش به نمایاب تغییر وضعیت نخواهد داد.
خودکار: 2‎‏:
هنگامی که داخل نمایاب نگاه می کنید، نمایش به طور خودکار به نمایاب تغییر داده می شود.
حسگر چشم همواره فعال شده و نمایش صرف نظر از این که آیا نمایشگر باز یا بسته است و زاویه نمایشگر به نمایاب تغییر می کند.
  • شما می توانید در حالی که [خودکار: 2‎‏] انتخاب می شود توسط فشار دادن طرف راست کلید گردان کنترل [تعویض با شاتر نیمه فشرده] را تعیین کنید. اگر [تعویض با شاتر نیمه فشرده] را بر روی [روشن] تعیین کنید، تا زمانی که دکمه شاتر را تا نیمه فشار ندهید، حتی در صورتی که داخل نمایاب نیز نگاه کنید نمایش به نمایاب تغییر وضعیت نخواهد داد.
نمایاب(دستی)‎‏:
نمایشگر خاموش شده و تصویر فقط در نمایاب نمایش داده می شود.
نمایشگر(دستی)‎‏:
نمایاب خاموش شده و تصویر همیشه روی نمایشگر نمایش داده می شود.

راهنمایی

  • شما می توانید عملکرد [انتخاب نمایاب/نمایشگر] را به کلید ترجیحی خود اختصاص دهید.
    [تنظیم سفارشی/چرخان]، [تنظیم سفارشی/چرخان] یا [تنظیم کلید سفارشی] - [انتخاب نمایاب/نمایشگر] را بر روی کلید ترجیحی تعیین کنید.
  • اگر می خواهید نمایش نمایاب یا نمایش نمایشگر را حفظ کنید، [انتخاب نمایاب/نمایشگر] را از پیش بر روی [نمایاب(دستی)‎‏] یا [نمایشگر(دستی)‎‏] تعیین کنید.
    شما می توانید توسط تعیین کردن نمایش نمایشگر بر روی [نمایشگر خاموش] با استفاده از دکمه DISP، هنگامی که در حین ضبط کردن چشم های خود را از نمایاب برمی دارید نمایشگر را خاموش نگه دارید. [‏‎‏DISP (صفحه نمایش)‎‏]/[‏‎‏DISP (صفحه نمایش)‎‏] - [نمایشگر] را انتخاب نموده و یک علامت تأیید را از پیش به [نمایشگر خاموش] اضافه کنید.
  • هنگامی که [خودکار: 1‎‏] یا [خودکار: 2‎‏] انتخاب شود، اگر دست یا بدن شما به حسگر چشم نزدیک شود، حتی هنگامی که داخل نمایاب نگاه نمی کنید نمایش ممکن است به نمایاب تغییر وضعیت دهد، و ممکن است نمایشگر خاموش شود. با تعیین [تعویض با شاتر نیمه فشرده] بر [روشن]، می توانید از تغییر وضعیت دادن ناخواسته نمایش به نمایاب جلوگیری کنید.
  • هنگامی که [بزرگ کردن صفحه منو] در زیر [بزرگ کردن صفحه] بر روی هر مورد دیگری به غیر از [خاموش] تعیین شود، پیغامی نمایش داده می شود که تأیید می کند آیا تنظیم برای [انتخاب نمایاب/نمایشگر] را تغییر دهد. هنگام استفاده کردن از عملکرد [بزرگ کردن صفحه]، توصیه می شود [انتخاب نمایاب/نمایشگر] را بر روی [نمایشگر(دستی)‎‏] یا بر روی [خودکار: 1‎‏]/[خودکار: 2‎‏] با [تعویض با شاتر نیمه فشرده] تعیین شده بر روی [روشن] تعیین کنید. این از فعال شدن حسگر چشم و تغییر به نمایش نمایاب هنگامی که صورت خود را به نمایشگر نزدیک می کنید جلوگیری خواهد کرد.

نکته

  • در زیر منبع های نوری قوی نظیر نور خورشید، حسگر چشم ممکن است نزدیک شدن چشم شما را تشخیص نداده و حتی هنگامی که [انتخاب نمایاب/نمایشگر] بر روی [خودکار: 1‎‏] یا [خودکار: 2‎‏] تعیین شده باشد، نمایش ممکن است به نمایاب تغییر وضعیت ندهد. در چنین حالت هایی، حسگر چشم را از قرار گرفتن در معرض منبع نور دور نگه دارید.
TP1001935113