ذخیره نیرو

مقدار زمانی که دوربین در صورتی که استفاده نشود پیش از رفتن به حالت ذخیره نیرو منتظر می ماند را تعیین می کند (به جز هنگامی که از یک کامپیوتر یا تلفن هوشمند نیرودهی شود). شما می توانید تصویربرداری را توسط تا نیمه به پایین فشار دادن دکمه شاتر یا انجام دادن عملیات دیگر از سر بگیرید.

  1. MENU - (تنظیم) - [گزینه تنظیم قدرت] - [ذخیره نیرو] - تنظیم دلخواه.

جزئیات مورد فهرست انتخاب

خاموش/‏‎10 ثانیه/‏‎15 ثانیه/‏‎20 ثانیه/‏‎25 ثانیه/‏‎30 ثانیه/‏‎1 دقیقه/‏‎2 دقیقه/‏‎3 دقیقه/‏‎5 دقیقه/‏‎10 دقیقه/‏‎30 دقیقه

نکته

  • هنگامی که از آن برای مدت طولانی استفاده نمی کنید محصول را خاموش کنید.
  • هنگامی که [ذخیره نیرو] بر روی [خاموش] یا [‏‎30 دقیقه] تعیین شود، مصرف نیرو بیش از معمول می شود.
  • عملکرد ذخیره نیرو در موقعیت های ذیل غیر فعال می شود:
    • هنگامی که دوربین به وسیله ای وصل شود که قادر به تبادل داده است، نظیر یک کامپیوتر، تلفن هوشمند، یا تبلت، و توسط وسیله به آن نیرودهی می شود
    • در حال پخش کردن نمایش های اسلاید
    • در حین انتقال FTP
    • در حال ضبط کردن فیلم ها
    • در حال وصل شدن به یک کامپیوتر یا تلویزیون
    • هنگام استفاده کردن از یک کنترل از راه دور Bluetooth
    • در حین پخش زنده
    • در حین بارگذاری کردن تصاویر بر Creators' Cloud
TP1002362857