STORAGE (DELETE)

V této části popisujeme položku [STORAGE (DELETE)] ve vestavěné nabídce REC mikrofonu.

V položce [STORAGE (DELETE)] můžete kontrolovat zbývající dobu zaznamenávání dostupnou ve vestavěné paměti mikrofonu a vymazávat záznamy.

Vyberte mikrofon, jehož nahrávky chcete vymazat, poté vyberte možnost [ALL DELETE] a potvrďte. Tím se vymažou všechny záznamy uložené v jeho vestavěné paměti.

TP1002565614