INITIALIZE
Dette afsnit beskriver [INITIALIZE] i systemmenuen.
I [INITIALIZE] kan du nulstille modtagerens indstillinger til fabriksstandardindstillingerne.
Nulstilling af modtageren sletter ikke oplysningerne om sammenkædning for de to mikrofoner, der er tilsluttet som TX1 og TX2.
For at slette oplysningerne om sammenkædning skal du vælge mikrofonen i [PAIRING] under [RX] og derefter vælge [DELETE] for at slette oplysningerne om sammenkædning.
TP1002565751