STORAGE (DELETE)

Dette afsnit beskriver [STORAGE (DELETE)] i mikrofonens indbyggede REC-menu.

I [STORAGE (DELETE)] kan du kontrollere den resterende tilgængelige optagetid i mikrofonens indbyggede hukommelse og slette optagelser.

Vælg den mikrofon, hvis optagelser du ønsker at slette, vælg derefter [ALL DELETE], og bekræft. Dette sletter alle optagelser, der er lagret i dens indbyggede hukommelse.

TP1002565742