STORAGE (DELETE)
W tym rozdziale opisano opcję [STORAGE (DELETE)] we wbudowanym menu REC mikrofonu.
W [STORAGE (DELETE)] można sprawdzić pozostały czas nagrywania dostępny we wbudowanej pamięci mikrofonu oraz usunąć nagrania.
Wybierz mikrofon, którego nagrania chcesz usunąć, a następnie wybierz [ALL DELETE] i potwierdź. Spowoduje to usunięcie wszystkich nagrań zapisanych w jego wbudowanej pamięci.
TP1002565806