INITIALIZE

Această secțiune descrie [INITIALIZE] din meniul sistem.

În [INITIALIZE], puteți reseta setările receptorului la setările implicite din fabrică.

Resetarea receptorului nu șterge informațiile de asociere pentru cele două microfoane conectate ca TX1 și TX2.

Pentru a șterge informațiile de asociere, selectați microfonul în [PAIRING] din [RX], apoi selectați [DELETE] pentru a șterge informațiile de asociere.

TP1002565943