STORAGE (DELETE)

Această secțiune descrie [STORAGE (DELETE)] din meniul REC integrat al microfonului.

În [STORAGE (DELETE)], puteți verifica timpul de înregistrare rămas disponibil în memoria integrată a microfonului și puteți șterge înregistrările.

Selectați microfonul ale cărui înregistrări doriți să le ștergeți, apoi selectați [ALL DELETE] și confirmați. Această acțiune șterge toate înregistrările stocate în memoria sa integrată.

TP1002565934