Csatlakozás párosított számítógéphez (Windows 7)

A használat megkezdése előtt győződjön meg az alábbiakról:

 • A számítógéptől függően be kell kapcsolni a beépített BLUETOOTH adaptert. A beépített BLUETOOTH adapter meglétéről, valamint a bekapcsolásának módjáról további részleteket a számítógéphez mellékelt használati útmutatóban olvashat.
 1. Állítsa vissza a számítógépet az alvási üzemmódból.
 2. Kapcsolja be a headsetet.

  Nyomja le és tartsa lenyomva körülbelül 2 másodpercig a gombot.

  Győződjön meg arról, hogy a jelzőfény (kék) villog, miután elengedte a gombot. Hangos útmutatás hallható: „Power on” (Bekapcsolás).

  Ha a headset bekapcsolás után automatikusan csatlakozik a legutóbb csatlakoztatott eszközhöz, hangos útmutatás hallható: „BLUETOOTH connected” (BLUETOOTH csatlakoztatva).

  A számítógép használatával ellenőrizze, hogy létrejött-e a kapcsolat, és ha nem, folytassa a 3. lépéssel.

  Ha a számítógép a legutóbb csatlakoztatott BLUETOOTH-eszközhöz csatlakozott, válassza le azt, majd folytassa a következő lépéssel.

 3. Válassza ki a headsetet a számítógép használatával.
  1. Kattintson a [Start] gombra, majd a [Devices and Printers] elemre.
  2. Kattintson duplán az eszköz [MDR-XB80BS] elemére.

  3. Kattintson az [Listen to Music] elemre.

Tipp

 • A fenti eljárás csak példa. A részleteket a számítógéphez mellékelt használati útmutató tartalmazza.
 • Ha a számítógép kapcsolódott utoljára a headsethez, létrejön a HFP/HSP kapcsolat, amikor bekapcsolja a headsetet. A headset bekapcsolt állapotában A2DP kapcsolat (zenelejátszás) hozható létre a gomb megnyomásával.

Megjegyzés

 • Ha a headset egy előzőleg csatlakoztatott BLUETOOTH-eszközzel próbál kapcsolatot létrehozni, előfordulhat, hogy nem tud csatlakozni a kívánt eszközhöz. Ha a kapcsolódás sikertelen, szakítsa meg az előzőleg kapcsolódott eszköz BLUETOOTH-kapcsolatát.