A headset vízállóságának mértéke

  • A headset vízállósági specifikációi(*) az IEC60529 „Víz elleni védettségi fokozatok (IPkód)” IPX5(**) specifikációjának felelnek meg, amely a „víz elleni védettségi fokozatként” van meghatározva.
  • Kerülje a hangot kibocsátó belső alkatrészek nagynyomású vízsugárral való érintkezését, mert ez csökkentheti a készülék vízállóságát.
  • Ne ejtse a headsetet vízbe, és ne használja víz alatt.
  • A headsetbe hatoló víz tüzet, áramütést vagy hibás működést okozhat.
  • A micro-USB-port fedele a vízállóság fenntartása szempontjából fontos. Győződjön meg róla, hogy a micro-USB-port fedele a headset használata során teljesen zárva van. Ha a fedélen idegen tárgy található, vagy nem zár megfelelően, akkor a vízállóság nem biztosítható. Ezenfelül víz kerülhet a headset belsejébe, és meghibásodást okozhat.
  • Ha víz kerülne a headsetre, száraz, puha ruhával törölje le. Ha víz marad a füldugóban, elképzelhető, hogy a hang gyengén, vagy egyáltalán nem lesz hallható. Ebben az esetben távolítsa el a füldugót, fordítsa lefelé a hangvezetőt, és rázza meg néhányszor.

  • A headset használata előtt olvassa el alaposan az alábbi információkat.

Azon folyadékok, amelyekre a vízállóság specifikációi érvényesek

Érvényes: tiszta víz, csapvíz, izzadtság

Nem érvényes: a fentiektől eltérő folyadékok (Például: szappanos víz, mosószeres víz, fürdőszeres víz, sampon, meleg forrásvíz, meleg víz, uszodavíz, tengervíz stb.)

A headset vízállóságának mértéke a fentiekben leírt feltételek között végzett méréseken alapul. Vegye figyelembe, hogy a vevő általi helytelen használat során történő vízbemerülés miatti hibás működésre nem vonatkozik a jótállás.

*Győződjön meg róla, hogy a micro-USB-port fedele a headset használata során teljesen zárva van.

**IPX5 (Vízsugarak elleni védelem foka): A headset működőképes marad akkor is, ha bármilyen irányból érkező közvetlen vízsugár éri, ami során körülbelül 12,5 l/perc víz érkezik 3 percnél hosszabb időn keresztül, hozzávetőlegesen 3 m távolságról egy 6,3 mm belső átmérővel rendelkező csőből.