Imprimare

Utilizarea Ghidului de asistenţă

În acest Ghid de asistenţă este explicată modalitatea de utilizare a acestui televizor. În plus, puteţi consulta şi Ghid de configurare pentru descrieri privind instalarea televizorului, precum şi Ghid de referinţă pentru descrierile pieselor şi specificaţii despre acest televizor.

În acest Ghid de asistenţă, puteţi citi informaţiile dorite în ordine sau le puteţi căuta direct. Pentru a căuta, selectaţi din partea de sus a ecranului.

Versiuni ale Ghidului de asistenţă

Există două versiuni ale Ghidului de asistenţă pentru televizorul dumneavoastră: Ghidul de asistenţă încorporat şi Ghidul de asistenţă online. Pentru a vizualiza Ghidul de asistenţă online, televizorul dumneavoastră trebuie să fie conectat la internet. Pentru a comuta între versiunile pentru Ghidul de asistenţă încorporat şi Ghidul de asistenţă online, utilizaţi butonul de comutare (A) în partea superioară a ecranului. Puteţi verifica care dintre Ghidurile de asistenţă este afişat la momentul respectiv vizualizând titlul din partea superioară a ecranului.

  1. Conectaţi televizorul la internet.
  2. Selectaţi (A) pentru a schimba versiunea Ghidului de asistenţă.

Notă

  • Pentru a utiliza cele mai noi caracteristici descrise în Ghidul de asistenţă, este posibil să fie necesară actualizarea software-ului televizorului. Pentru detalii privind actualizările software-ului, consultaţi pagina Actualizări software.
  • Este posibil ca imaginile şi ilustraţiile utilizate în Ghidul de asistenţă să difere în funcţie de modelul dvs. de televizor.
  • Designul şi specificaţiile sunt supuse modificărilor fără notificare.

Recomandare

  • Pentru a vedea dacă televizorul dvs. este echipat cu una dintre funcţiile descrise în Ghidul de asistenţă, consultaţi un manual tipărit sau un catalog de produse Sony.
  • Ghidul de asistenţă este scris pentru toate regiunile/ţările. Unele descrieri incluse în acest Ghid de asistenţă nu se aplică în anumite regiuni şi ţări.