Nyomtatás

Alkalmazások telepítése a Google Play Store áruházból

A Google Play Store oldalról ugyanúgy telepíthet alkalmazásokat a televízióra, ahogyan az okostelefonok és táblagépek esetében.

Megjegyzés

 • Csak olyan alkalmazásokat lehet telepíteni, amelyek kompatibilisek a televíziókkal. Ezek eltérők lehetnek az okostelefonokra/táblagépekre szánt alkalmazásoktól.
 • Internetkapcsolat és Google-fiók szükséges ahhoz, hogy alkalmazásokat telepíthessen a Google Play Store áruházból.

Tipp

 • Ha nem rendelkezik Google-fiókkal, esetleg megosztott fiókot kíván létrehozni, hozzon létre egy új fiókot az alábbi webcím elérésével.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  A fenti webcím a régiótól/országtól függően eltérő lehet. Továbbá előzetes értesítés nélkül változhat. A részleteket lásd a Google kezdőlapján.
 • Azt javasoljuk, hogy számítógépen vagy mobilkészüléken hozzon létre Google-fiókot.
 1. Nyomja meg a HOME gombot, válassza ki a főmenüben az (Alkalmazások ikont), majd az alkalmazások listájából a Google Play Store lehetőséget.
  Ha a mellékelt távirányítón APPS gomb is található, az APPS gombot megnyomva is megjelenítheti az alkalmazások listáját.
 2. Válassza ki a telepíteni kívánt alkalmazást.

A letöltés után az alkalmazás automatikusan települ. Az ikonja megjelenik a telepített alkalmazások listájában, ahonnan elindíthatja az alkalmazást.

A fizetős alkalmazásokról

A Google Play Store áruházban ingyenes és fizetős alkalmazások érhetők el. Fizetős alkalmazás vásárlásához előre fizetett Google Play-ajándékkártyára vagy hitelkártyaadatokra van szükség. Google Play-ajándékkártya számos kiskereskedőnél vásárolható.

Alkalmazás törlése

 1. Nyomja meg a HOME gombot, válassza ki a főmenüben az (Alkalmazások ikont), ezután az alkalmazások listájából a Google Play Store lehetőséget, itt pedig a Saját alkalmazások elemet.
  Ha a mellékelt távirányítón APPS gomb is található, az APPS gombot megnyomva is megjelenítheti az alkalmazások listáját.
 2. Válassza ki a törölni kívánt alkalmazást, majd hajtsa végre az alkalmazás eltávolítását.