Nyomtatás

A Súgóútmutató használata

Ez a Súgóútmutató a televízió használatát mutatja be. A Beállítási útmutató dokumentumban a televízió telepítésének leírásait, a Felhasználói útmutató dokumentumban pedig az alkatrészek bemutatását, a televízió specifikációit, illetve a televízió falra szerelésének utasításait találja.

Ebben a Súgóútmutatóban elolvashatja a kívánt információkat sorrendben, vagy közvetlenül a keresett információra rákeresve is. A kereséshez kattintson a the search icon ikonra a képernyő felső részén.

Súgóútmutató változatok

A televízió Súgóútmutatójának két változata van: a beépített Súgóútmutató és az online Súgóútmutató. Az online Súgóútmutató megtekintéséhez a televíziónak internetcsatlakozást kell biztosítani. A beépített és az online változatot a képernyő felső részén levő (A) gombbal váltogathatja. Az aktuálisan megjelenített Súgóútmutatót a képernyő felső részén levő cím azonosítja.

Illustration of the location of switch button A
  1. Csatlakoztassa a tv-készüléket az internethez.
  2. A Súgóútmutató változatok közül az (A) segítségével választhat.

Megjegyzés

  • A Súgóútmutatóban ismertetett legújabb funkciók használatához szükség lehet a televízió szoftverének frissítésére. A szoftverfrissítésekkel kapcsolatban további részletekért lásd a Szoftverfrissítések oldalát.
  • A Súgóútmutatóban ismertetett nevek vagy beállítások évjárattól, modelltől/országtól/régiótól függően eltérők lehetnek a képernyőn láthatóktól.
  • A Súgóútmutatóban használt képek és illusztrációk a tv-modelltől függően eltérhetnek.
  • A kialakítás és a műszaki adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.

Tipp

  • Annak megállapításához, hogy a Súgóútmutatóban ismertetett funkcióval valóban rendelkezik-e a televízió, tájékozódjon a papíralapú útmutatóból vagy a Sony termékkatalógusból.
  • Ez egy általános, minden régióra/országra kiterjedő Súgóútmutató. A Súgóútmutatóban szereplő leírások némelyike egyes régiókra vagy országokra nem érvényes.