Digital HD Video kameraHDR-CX240/CX240E/PJ240/PJ240E/PJ270/PJ270E/PJ275

Upotreba proizvoda u inozemstvu

Izvor napajanja

  • Proizvod možete upotrebljavati u svim zemljama/regijama upotrebom adaptera za izmjeničnu struju isporučenog s proizvodom, u rasponu od 100 do 240 V AC i 50/60 Hz. Također možete napuniti komplet baterija prije upotrebe.

Prikaz slika na spojenom TV-u

  • Za prikaz slika na TV-u (ili monitoru), potrebno je spojiti ovaj proizvod na TV (ili monitor) s HDMI kabelom (ako je isporučen) ili AV kabelom (prodaje se zasebno). Pogledajte "O sustavima boja TV-a" za države i regije gdje je podržan format signala za reprodukciju ovog proizvoda.

Gledanje filmova s kvalitetom slike u visokoj rezoluciji (HD)

  • U državama/regijama gdje su emitirani sadržaji podržani s kvalitetom slike u visokoj rezoluciji (HD), možete gledati snimljene filmove na TV-u u istoj kvaliteti slike u visokoj rezoluciji (HD) kao što su snimljeni s ovim proizvodom.

    Da biste gledali slike u istoj kvaliteti visoke rezolucije (HD) kao što su snimljene s ovim proizvodom, trebate HDMI kabel i TV (ili monitor) s visokom rezolucijom koji podržava format signala za ovaj proizvod i koji je opremljen s HDMI priključkom.

O sustavima u boji na TV-u

  • Za formate signala koje podržava ovaj proizvod pogledajte "Informacije o modelu". Da biste pregledali slike s ovog proizvoda na TV-u, koristite TV (ili monitor) koji podržava format signala ovog proizvoda.
PAL:
Australija, Austrija, Belgija, Kina, Republika Češka, Danska, Finska, Njemačka, Nizozemska, Hong Kong, Mađarska, Italija, Kuvajt, Malezija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Singapur, Republika Slovačka, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajland, Ujedinjeno Kraljevstvo, itd.
PAL-M:
Brazil
PAL-N:
Argentina, Paragvaj, Urugvaj
NTSC:
Bahami, Bolivija, Kanada, Središnja Amerika, Čile, Kolumbija, Ekvador, Gvajana, Jamajka, Japan, Koreja, Meksiko, Peru, Surinam, Tajvan, Filipini, SAD, Venezuela itd.
SECAM:
Bugarska, Francuska, Gvajana, Iran, Irak, Monako, Rusija, Ukrajina itd.

Postavljanje lokalnog vremena

  • Možete jednostavno postaviti sat na lokalno vrijeme odabirom vremenske razlike kada koristite ovaj proizvod u inozemstvu. Odaberite – [Setup] – [Clock Settings] – [Daylight Savings] or [Summer Time] i – [Setup] – [Clock Settings] – [Area Setting].