A készülék szoftverének javítása az Xperia Companion használatával

Az Xperia Companion szoftver képes a készülék szoftverének kijavítására. Ha elfelejtené a képernyőzár-feloldási jelszót, PIN-kódot vagy mintát, az Xperia Companion alkalmazás eszközjavító funkcióját használva törölheti a biztonsági lehetőséget. A művelet elvégzéséhez meg kell adnia a Google-fiókja bejelentkezési adatait. A javítási funkció futtatásával újratelepíti készüléke szoftverét. A folyamat során elveszhetnek személyes adatok.

Ha készüléke lefagy, többször újraindul vagy egyáltalán nem indul el, miután frissítette az Xperia szoftvert, szoftverjavítást hajtott végre vagy visszaállította a gyári adatokat, próbálja meg a készülék kényszerített leállítását, majd kapcsolja be újra. Ha nem szűnik meg a probléma, kényszerítse a készülék leállítását, majd hajtsa végre a szoftver kijavítását.

Megjegyzés

  • A szoftverjavítás végrehajtása előtt készítse elő Google-fiókja felhasználónevét és jelszavát. A biztonsági beállításoktól függően előfordulhat, hogy a szoftverjavítás befejezése után a készülék indításához meg kell adnia őket.
  1. Győződjön meg arról, hogy az Xperia Companion telepítve van a számítógépre.
  2. Nyissa meg az Xperia Companion szoftvert a számítógépen, és koppintson a [Szoftver kijavítása] elemre a főképernyőn.
  3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a szoftver újratelepítéséhez és a javítás befejezéséhez.