NFC (Near Field Communication)

Az NFC egy vezeték nélküli technológia, amelynek maximális hatótávolsága egy centiméter, ezért az adatokat megosztó eszközöket egymáshoz közel kell tartani. Győződjön meg arról, hogy az NFC funkció mindkét eszközön be van kapcsolva, és mindkét eszköz képernyője aktív, és nincs zárolva.

Az NFC-érzékelési terület a készülék hátlapján található. Tartsa készülékét közel egy másik eszközhöz vagy egy NFC-olvasóhoz, hogy az N-jelük érintkezzen.

Megjegyzés

  • Egyes alkalmazásokat használva néhány NFC-funkció akkor is engedélyezhető, amikor a készülék ki van kapcsolva. Ne feledje, hogy nem minden készülék támogatja ezt a funkciót.

NFC-matricák beolvasása

A készülék különféle NFC címkék beolvasásával további információkhoz, például webcímekhez jut. Beolvashat például beágyazott címkéket posztereken, reklámokon vagy kiskereskedők termékei mellett.

  1. Tartsa a készüléket a matricához úgy, hogy az N-jel hozzáérjen. A készülék ekkor beolvassa a matricát, és megjeleníti a tartalmát. A megnyitásához koppintson a matrica tartalmára.


Csatlakozás NFC-kompatibilis eszközhöz

A készüléket csatlakoztathatja a Sony által gyártott más NFC-kompatibilis eszközhöz, mint például hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz. Az ilyen típusú kapcsolatok létrehozásához a kompatibilis eszköz használati útmutatójában talál további információkat.

Megjegyzés

  • Előfordulhat, hogy a sikeres csatlakoztatáshoz mindkét eszközön be kell kapcsolni a Wi-Fi vagy a Bluetooth funkciót.