Erről a Súgóútmutatóról

Ez a Xperia L4 Súgóútmutatója az Android 9 szoftververzióhoz. Ha nem biztos a készülékén futó szoftver verziójában, a Beállítások menüben ellenőrizheti azt.

Általános Android-funkciókkal és beállításokkal (például Android alapbeállítások, Wi-Fi beállítások, kezdőképernyő-beállítások, tartalom átvitele, alkalmazás-képernyő kezelése, értesítések és egyéb Google alkalmazásfunkciók) kapcsolatban lásd: support.google.com/android/.

Megjegyzés

  • Előfordulhat, hogy a rendszer- és alkalmazásfrissítések a jelen Súgóútmutatóban leírtaktól eltérően jelenítik meg a funkciókat. Az Android verzióját valószínűleg nem érinti a frissítés.

A készülék aktuális szoftververziójának és típusszámának ellenőrzése

Keresse meg a [Beállítások] > [Rendszer] > [A telefonról] elemet, és koppintson rá. Az aktuális szoftververzió a [Buildszám] csoportban látható. Az aktuális típusszám a [Modell] csoportban látható.

Szolgáltatásokra és funkciókra vonatkozó korlátozások

A jelen Súgóútmutatóban ismertetett egyes szolgáltatásokat és funkciókat nem minden ország vagy régió, illetve nem minden hálózat vagy hálózatüzemeltető támogatja. A nemzetközi GSM-segélyhívószám mindig használható az összes országban, régióban, hálózaton és szolgáltató által, feltéve, hogy a készülék mobilhálózathoz csatlakozik. Kérjük, forduljon a hálózatüzemeltetőhöz az egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége, illetve az elérhetőségükkel vagy használatukkal kapcsolatban esetleg felmerülő további költségek ügyében.

Az útmutatóban ismertetett egyes szolgáltatások és alkalmazások használatához internetkapcsolatra lehet szükség. Ha készülékével csatlakozik az internethez, a szolgáltató adatátviteli díjakat számíthat fel. További információért forduljon a vezeték nélküli hálózat üzemeltetőjéhez.