Отпечатване

Изтегляне на приложения от Google Play

Можете да изтеглите приложения от Google Play във вашия телевизор, точно както правите това с вашите смартфони и таблети.

Забележка

 • Можете да изтегляте само приложения, които са съвместими с телевизори. Те може да се различават от приложенията за смартфони/таблети.
 • За изтегляне на приложения от Google Play са необходими интернет връзка и Google профил.

Съвет

 • Ако не разполагате с профил в Google или желаете да създадете споделен профил, създайте нов профил, като посетите следния уебсайт.
  https://accounts.google.com/signup
  Горният уебсайт може да се различава в зависимост от вашия регион/държава. Той е обект на промяна без предизвестие. За подробности вижте началната страница на Google.
 • Препоръчваме ви да създадете Google профил на компютър или мобилно устройство.
 1. Натиснете бутона HOME, след това изберете [Google Play Store] в [Приложения].
 2. За инсталиране на приложение изберете приложението, което желаете да изтеглите. Приложението ще започне да се изтегля.

След изтегляне, приложението се добавя и инсталира автоматично. Иконата му се появява в меню Home, като ви позволява да стартирате приложението.

Относно платените приложения

В Google Play има безплатни приложения и платени приложения. За да закупите платено приложение, са необходими код от предварително платен ваучер за подарък на Google Play или информация за кредитна карта. Можете да закупите ваучер за подарък на Google Play от различни търговци.

За изтриване на приложение

 1. Натиснете бутона HOME, след това изберете [Google Play Store] от [Приложения], а след това изберете [Моите прилож.].
 2. Изберете приложението, което искате да изтриете и след това го деинсталирайте.