Štampanje

Instaliranje aplikacija sa Google Play Store

Aplikacije možete instalirati putem Google Play Store-a na TV, na isti način kao i na pametnom telefonu ili tablet računaru.

Napomena

 • Možete instalirati samo aplikacije koje su kompatibilne sa TV-ima. One se mogu razlikovati od aplikacija za pametne telefone/tablet računare.
 • Za instaliranje aplikacija putem Google Play Store-a neophodni su veza sa Internetom i Google nalog.

Savet

 • Ako nemate Google nalog ili želite da kreirate zajednički nalog, napravite nov nalog tako što ćete pristupiti sledećoj veb stranici.
  https://accounts.google.com/signup https://accounts.google.com/signup
  Veb stranica koja je navedena iznad može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg regiona/zemlje. Takođe je podložan izmenama bez prethodnog obaveštenja. Za pojedinosti pogledajte Google početnu stranicu.
 • Preporučujemo da napravite Google nalog na računaru ili mobilnom uređaju.
 1. Pritisnite taster HOME, izaberite (ikona Апликације) iz Glavnog menija, a zatim izaberite Google Play Store sa liste aplikacija.
  Ako isporučeni daljinski upravljač ima taster APPS, možete pritisnuti taster APPS da biste prikazali listu aplikacija.
 2. Izaberite aplikaciju koju želite da instalirate.

Nakon preuzimanja, aplikacija se automatski instalira i dodaje na spisak aplikacija. Njena ikona se prikazuje na listi instaliranih aplikacija, što vam omogućava da je pokrenete.

O aplikacijama koje se plaćaju

Na Google Play Store-u postoje besplatne aplikacije i aplikacije koje se plaćaju. Za kupovinu aplikacije koja se plaća neophodni su kôd sa Google Play poklon kartice ili podaci sa platne kartice. Google Play poklon karticu možete kupiti na raznim maloprodajnim mestima.

Brisanje aplikacije

 1. Pritisnite taster HOME, izaberite (ikona Апликације) iz Glavnog menija, izaberite Google Play Store sa liste aplikacija, a zatim izaberite Моје апликације.
  Ako isporučeni daljinski upravljač ima taster APPS, možete pritisnuti taster APPS da biste prikazali listu aplikacija.
 2. Izaberite aplikaciju za brisanje, a zatim je deinstalirajte.