Az akkumulátor töltöttségének ellenőrzése

Ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét.

Amikor viseli a headsetet

Amikor a headsetet eltávolítja a töltőtokból és felveszi, hangos útmutatás jelzi a headset akkumulátorának töltöttségi szintjét a bal és a jobb oldali egységekben.

„Battery about XX %” (Töltöttség: kb. XX %) (Az „XX” érték a hozzávetőleges fennmaradó töltöttségi szintet mutatja.)

„Battery fully charged” (Teljesen feltöltve)

Az akkumulátor a hangos útmutatás által jelzett és valós energiaszintje egyes esetekben eltérhet. Hozzávetőleges becslésnek érdemes tekinteni.

Alacsony energiaszint esetén

Ha a „Low battery, please recharge headset” (Alacsony töltöttség, töltse fel a headsetet) hangos útmutatás hallható, a lehető leghamarabb kezdje el tölteni a headsetet.

Ha az akkumulátor teljesen lemerül, a headset egy figyelmeztető hangjelzést hallat, a „Please recharge headset. Power off” (Töltse fel a headsetet. Kikapcsolás) hangos útmutatás hallható, és a készülék automatikusan kikapcsol.

iPhone vagy iPod touch használata esetén

Ha a headset egy iPhone vagy iPod touch készülékhez van csatlakoztatva egy HFP Bluetooth-kapcsolaton keresztül, a képernyőn megjelenik egy ikon, amely a headset akkumulátorának energiaszintjét jelzi.

A: a headset hátralévő akkumulátor-üzemideje

B: 100% – 70%

C: 70% – 50%

D: 50% – 20%

E: 20% vagy alacsonyabb (töltés szükséges)


A headset töltöttségi szintje az iOS 9 vagy újabb rendszerű iPhone vagy iPod touch készülékek minialkalmazásain is megjelenik. A további részleteket az iPhone vagy az iPod touch mellékelt kezelési útmutatója tartalmazza.

A megjelenített és a valós energiaszint egyes esetekben eltérhet. Hozzávetőleges becslésnek érdemes tekinteni.

Android rendszerű okostelefon (OS 8.1 vagy újabb) használata esetén

Ha a headset egy Android rendszerű okostelefonhoz van csatlakoztatva egy HFP Bluetooth-kapcsolaton keresztül, válassza ki a [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth] lehetőséget a headset töltöttségének megjelenítéséhez. A megjeleníthető energiaszintek a következők: 100%, 70%, 50%, 20%. A további részleteket az okostelefon mellékelt kezelési útmutatója tartalmazza.

A megjelenített és a valós energiaszint egyes esetekben eltérhet. Hozzávetőleges becslésnek érdemes tekinteni.

Tipp

  • Az akkumulátor energiaszintjét ellenőrizheti a „Sony | Headphones Connect” alkalmazással. Android -okostelefonok és az iPhone/iPod touch készülékek egyaránt támogatják az alkalmazást.

Megjegyzés

  • Közvetlenül egy szoftverfrissítés után, vagy ha az akkumulátor hosszú ideje nem volt használatban, az akkumulátor energiaszintje esetleg nem megfelelően jelenik meg. Ebben az esetben többször egymás után töltse fel és merítse le az akkumulátort az energiaszint megfelelő megjelenítéséhez.