A környezet hangjainak gyors meghallgatása (gyors fülelés üzemmód)

Ez a funkció csökkenti a zene, a hívások és a csengőhangok hangerejét, hogy a környezeti hangok jól hallhatóak legyenek. Hasznos lehet, amikor például hallani szeretné a vonatokkal kapcsolatos bejelentéseket stb.

A gyors fülelés üzemmód aktiválása

Tartsa az ujját a bal oldali egység érintésérzékelőjén. A gyors fülelés üzemmód kizárólag az érintésérzékelő megérintésével aktiválható.

A gyors fülelés üzemmód kikapcsolása

Vegye el az ujját az érintésérzékelőről.

Megjegyzés

  • A használati környezetben fennálló körülmények és a lejátszott hang típusának/hangerejének függvényében előfordulhat, hogy a környezeti hangok a Gyors fülelés üzemmód használata esetén sem hallhatók. Ne használja a headsetet olyan helyeken, ahol veszélyes lehet, ha nem hallja a környezeti hangokat, például autós és biciklis közlekedésre egyaránt használt utakon.
  • Ha helytelenül viseli a headsetet, elképzelhető, hogy a gyors fülelés üzemmód nem működik megfelelően. Csavaró mozdulattal forgassa el a headsetet, hogy a füldugó jobban illeszkedjen a fülébe.

  • A használt füldugók típusától és méretétől függően előfordulhat, hogy a gyors fülelés üzemmód nem teljes hatékonysággal működik. A füldugók kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy olyat válasszon, amelyiknél a legkevesebb környezeti hang szűrődik be.